2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با خواهر و برادرت چطوره رابطه‌ت؟ 

منم درکی از رابطه گرم خانواده ندارم بیشتر با خواهرام وقت میگذرونم با هم خوبیم ولی مامانم هیچوقت با ما سر یه سفره نمیشینه یا خیلی کم پیش میاد، گردش و مسافرت که اصلا

بارها با فحش ما رو از خونه بیرون کرده ولی خب نمیشه رابطه رو قطع کرد با اینکه دیگه علاقه ای نمونده بازم میریم و میایم

عزیزم 🫂

ان شالله به حق این ماه عزیز یه ازدواج خوب داشته باشی و سفره افطار برای خودت و شوهرت و بچه هات پهن کنی 

هر وقت دلت می شکنه و ناراحت می شی به ائمه توسل کن تا یه آدم مهربون وارد زندگیت کنند.

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

با خواهر و برادرت چطوره رابطه‌ت؟ منم درکی از رابطه گرم خانواده ندارم بیشتر با خواهرام وقت میگذرونم ب ...

داداشم پارسال دست رو من بلند کرد دلم باهاش صاف نشد بخدا خیلی بدی کرد نمیتونم ببخشمش. باقیشونم متاهلن

عزیزم 🫂ان شالله به حق این ماه عزیز یه ازدواج خوب داشته باشی و سفره افطار برای خودت و شوهرت و بچه ها ...

من برای بچه هام سفره پهن کنم؟ احساس میکنم خودم کمبود محبت دارم و میخوام یکی بم محبت کنه احساس میکنم نمیتونم به کسی محبت کنم

سفره چه ربطی به ارزش معنوی داره

داره،😅 این محافل ک انسان در کنار هم هست، فلسفه خوبی داره ما خبر نداریم😄 ، شنیدین میگن سر سفره آدم باشه از عمرش حساب نمی‌شه،

ینی کفاره عمر حساب نمیشه،

ی جور باید این دوری همه فقط برای

رفع گرسنگی شکم نباشه 

برای سیری امید و روح آدم باشه

از اون سفره بهترین امیده ها و خیرات رنگ بگیره ،☺️🙏🏻🌿

من برای بچه هام سفره پهن کنم؟ احساس میکنم خودم کمبود محبت دارم و میخوام یکی بم محبت کنه احساس میکنم ...

فکر می کنی.  اتفاقا تو یه مادر خوب می شی چقدر قدر و تاثیر این رفتارها رو بهتر از هر کس دیگه ای می دونی

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

عزیزم دیدید نظراتو دیگه .خیلیا تنهایی افطار میل می کنن .

شما از قبل افطار سفره پهن کنید.جوونید شما نشاطو به خونه بیاربد .

برنامه محفل دم افطار روشن کنید صدای قرآن پخش بشه جذاب کنید فضا رو