2777
2789
عنوان

خانوما پیر بشین از بچتون توقع دارین ازتون نگهداری کنه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 40 پست
اگه مادری بوده باشی که برای بچه ات هیچوقت کم نزاشتی همه کار کردی اره باید کمک کنه

بایدی نداره. اون نخواسته پا تو این دنیا بذاره. من خواستم. پس هر کار کردم براش وظیفم بوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه گفتین نه ولی بچه بزرگ کردین ک عصای دستتون بشه مگه میشه تو مریضیتون ولتون کنه

جملتون از ریشه غلطه

چون نسل گذشته از بچه توقع عصا بودن داشتن این ذهنیت غلطو باید ادامه بدیم

بایدی نداره. اون نخواسته پا تو این دنیا بذاره. من خواستم. پس هر کار کردم براش وظیفم بوده

درسته

در حد یه کمک ساده باشه هم خوبه نه مثل یه پرستار بخاد شبانه روز از خودش و خانواده اش و کارش بزنه 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

راستش با این حالی که دارم نهایت ده ساله دیگه زنده ام از الان دارم برای آینده بچم پول جمع میکنن لااقل بعد من راحت زندگی کنه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

جملتون از ریشه غلطهچون نسل گذشته از بچه توقع عصا بودن داشتن این ذهنیت غلطو باید ادامه بدیم

۸۰ درصد بچه اوردن ایرانیا همین بوده ک یکی باشه تو زمان پیری جمع شون کنه 

بجاش پول جمع میکردن بتونن پرستار بگیرن زمان پیری

(((( کاربری دست دو نفره ))))

جملتون از ریشه غلطهچون نسل گذشته از بچه توقع عصا بودن داشتن این ذهنیت غلطو باید ادامه بدیم

خودت بشخصه خدایی نکرده خدایی نکرده دلت میاد مامانتو ببینی گوشه خونه افتاده؟من نمیگم برو تروخشکش کن کمر خودتو ببر. ولی خدایی چند روز یه بار سر نمیزنی وسیله خرید نمیکنی براش؟یا براش پرستار نمیگیری؟ دنیا به یه منوار نیس که بگی اره شاغلم ک در اینده منت کسیو نکشم یهو میبینی جوری میشی ک نیاز ب یه نفر داری و اونم چه کسی عزیز تر از فرزند

نه ما بچه بزرگ کردیم بی قید و شرط بخواهیمش.نه برای آینده خودمون

خودت بشخصه خدایی نکرده خدایی نکرده دلت میاد مامانتو ببینی گوشه خونه افتاده؟من نمیگم برو تروخشکش کن کمر خودتو ببر. ولی خدایی چند روز یه بار سر نمیزنی وسیله خرید نمیکنی براش؟یا براش پرستار نمیگیری؟ دنیا به یه منوار نیس که بگی اره شاغلم ک در اینده منت کسیو نکشم یهو میبینی جوری میشی ک نیاز ب یه نفر داری و اونم چه کسی عزیز تر از فرزند

خودت بشخصه خدایی نکرده خدایی نکرده دلت میاد مامانتو ببینی گوشه خونه افتاده؟من نمیگم برو تروخشکش کن ک ...

بحث این نیست که من دلم میاد مامانمو چیکار کنم یا نکنم. بحث اینه من از بچم همچین توقعی نداشته باشم. اگه میبینه توانش داره زندگیش بهم نمیخوره انجام میده به دل خودش. نه با منت و توقع من

بحث این نیست که من دلم میاد مامانمو چیکار کنم یا نکنم. بحث اینه من از بچم همچین توقعی نداشته باشم. ا ...

اون بچه تربیت شده ی توعه اگ تو خوب تربیتش کنی هیچوقت کمک کردن ب تورو توقع بیجا نمیبینه و هیچوقت وبال گردنش نیستی اگ ایندشو تضمین شده بسازی براش و کمکش کنی ایندشو بسازه