2777
2789
عنوان

حس میکنم اشتباه کردم تولد استادم رو تبریک نگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 21 پست
ببخشید از شما می پرسم تبریک‌ تولد یا احوالپرسی کار بدی هست

نه عزیزم اصلا بد نیست منتهی بستگی داره طرف مقابلت کی باشه. با ادمای مقطعی و گذرای زندگی ب نظر من خوب نیست مثل استاد و معلم و ... اونا هم معذب میشن اخه فک‌کن ی نفر صرفا هرسال ی پیام بده تولدت رو تبریک بگه و بره تا سال بعد خوب قشنگ نیست دیگه. اینجور مسایل برای روابط ادامه داره .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه عزیزم اصلا بد نیست منتهی بستگی داره طرف مقابلت کی باشه. با ادمای مقطعی و گذرای زندگی ب نظر من خوب ...

اخه من به یه نفر مناسبت ها تبریک می گفتم

امسال واسه تولدش پیام تبریک دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 من خیییلی ناراحت شدم ازشون دلم خیییلی شکست ولی سکوت کردم

بعدها واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمی دونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد و بعدم فهمیدم تو ایتا مسدود کرده 

🥲🥲به نظر شما من بدم یا مقصرم 🥲 🥲 🥲 

اخه من به یه نفر مناسبت ها تبریک می گفتمامسال واسه تولدش پیام تبریک دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هد ...

شما بد یا مقصر نیستی عزیزم فقط با شخص نامناسبی ارتباط گرفتی. شاید هم ی نفر از شما خبری براشون برده ک دلخور بودن از شما ب هرحال هرچی هم ک باشه رفتار ایشون درست نبوده.

شما بد یا مقصر نیستی عزیزم فقط با شخص نامناسبی ارتباط گرفتی. شاید هم ی نفر از شما خبری براشون برده ک ...

نمیدونم والا 

آخرین بار که دیدمش اصلآ تحویلم نگرفت خییییلی سرد برخورد کرد من یه گلدون گل قشنگ بردم ولي پس داد گفت ببر بزار روی اپن خونه‌ تون

من نمی دونستم پیام احوالپرسی یا تبریک تولد و مناسبت ها کار بدیه🥲🥲🥲