2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی روتین معنویتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 27 پست
هر روز زیارت عاشورا با صد لعن صد سلام دعای عهد

واقعا هر روز با صد لعن و سلام ؟؟؟

خیلی سخته که 

من یه روز عاشورا خوندم هم خیلی طول کشید هم‌دیگه نفس نموند واسم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

ببین مداحی و روضه دانلود کن بزار تو گوشت 

حتی اگه گریه هم نکنینام امام علی عبادته

وای برمن تو همانی که امیدم بودی؟.     .     . مثلا مام یه نفرو داشتیم که بهمون بگه ابجی نگران نباش داداشت پشتته:-(میشه انقدر جلو تک فرزندا نگین  داداشم داداشم تو رفتی پشت سرتم نگاه نکردی؛ ولی نفهمیدی یکی میخواس به خاطر رفتن تو رگ بزنه:)                              ولی اونیکه اومد پیشت شد جایگزین من هیچ وقت مثل من عاشقت نمیشه:-)                                        زخمی که یکی میزنه فقط توسط خودش قابل جبرانه حاجی:-\               ما همون بچه مدرسه ایاییم که همه مسخرشون میکردن;-)همه میزنن یه صلوات برای خوب شدن زندگیم بفرستید ولی خواهشا شما یه صلوات برای مرگ من بفرستید:))))))))))کاربری دونفرس اقای پوارو[

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نماز شب و زیارت عاشورا و قران و نمازهای مستحبی ❤️

یکی از آرزوهانم اینه که نماز شب بخونم

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.

سلام 

چند تا گروه ختم صلوات و دعا دارم هر دعا و یا ذکری میذارن شرکت میکنم 

همییییشه دوتا یا سه تا چله دارم تموم میشه بازچند تای دیگه

هروقت بیکا  باشم تسبیحم دستمه 

یا صلوات برای امام زمان میفرستم یا ذکر استغفرالله ربی واتوب و الیه رو میگم 

کلا این استغفار رو زیاد میگم

ببین رفیق میخام برات دعا کنم آخرش باهم بگیم آمین قبوله!؟ « دعا میکنم توی هرلحظه ی سخت زندگیت خدا بغلت کنه»« دعا میکنم همونیکه تو دلت هست که هیچکس ازش خبر نداره همون برات صلاح باشه و بشه»«دعا میکنم یه روزی برسه همه ازت شیرینی بخوان»« دعا میکنم سایه خدا همیشه بالای سرت باشه»«دعا میکنم اون آدم امن زندگیتو پیدا کنی حالا میخاد عشقت باشه  رفیقت باشه یا هرکی....»« امیدوارم حال دلت واقعی خوبه خوووب باشه»« و در آخر یه پایان خوش برات از خدا میخام.....» الهی آمیییین🤲✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بیشتر ببینید
خیلی آدم مذهبی نیستم ولی ارادت خیلی زیادی به حضرت زهرا دارم. تسبیحات حضرت زهرا میگم

قبول باشه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
سلام چند تا گروه ختم صلوات و دعا دارم هر دعا و یا ذکری میذارن شرکت میکنم همییییشه دوتا یا سه تا چله ...

استغفار عالیه

واقعا هر روز با صد لعن و سلام ؟؟؟خیلی سخته که من یه روز عاشورا خوندم هم خیلی طول کشید هم‌دیگه نفس نم ...

اخه خیلی ثواب داره و کلی واسه زندگی خوبه

پشت سر هم نخون لعن صبح سلام بعد از ظهر

یکی از آرزوهانم اینه که نماز شب بخونم

اول سه رکعت رو بخون که راحت باشه براتون

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
اول سه رکعت رو بخون که راحت باشه براتون

انشاالله خدا توفیق بده