2777
2789
عنوان

من با این شوهر بی عرضه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بچه ندارم

بچه دار نشین اصلا تو این شرایط ها اصلا به بفکر بچه نباشین بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
چقدر نچسبن اینطور ادما، واقعا غیرتش چطور اجازه میده وقتی شرایطشو داره این حرفارو بزنه🤦🏻‍♂️

نمیدونم برادر نمیدونم ..کاش طلاقم بده بخدا مهریه هم نمیخام 

آخرش یه شب مست میشم و بهت پیام میدم ک عاشقتم

بچه دار نشین اصلا تو این شرایط ها اصلا به بفکر بچه نباشین بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم ...

ن بچه اصلا  اصلا ...مگه عقلم کمه ..شکم خودم به زور سیر میشه بچه میخام چکار 

وای من از نزدیک یکیو میشناسم اینجوری .زنش خیلی ادم خوبیه دلش خونه. اون سه تابچه داره بزرگن بعد از  بیست سال زندگی نه خونه داره نه ماشین نه پس اندازی طلای چیزی ...فقط خرج میکنه درامدشو

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

خانواده خودت نظری ندارن؟ 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
وای من از نزدیک یکیو میشناسم اینجوری .زنش خیلی ادم خوبیه دلش خونه. اون سه تابچه داره بزرگن بعد از ب ...

خدا خودش کمکمون کنه ...اخه بگو مرد حسابی حدالقل مسافر کشی رو درست حسابی برو 

واقعا هم سختهشغل ایشون آنچنان درآمدی ندارهاصلا به فکر آینده هم نیستامیدوارم بچه نداشته باشین حداقل

ن ندارم عزیزم خداروشکر 

منظورم اینه که مثلا زود به زود غذای خونه تموم کن بزار یکم گشنگی بکشه وقتی گفت مثلا فلان چیزو درست کن ...

میگه هیچی نداریم برو خونه پدرت منم نون پنیر میخورم 😭