2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پیازشورنده وسرخ کن .بهش زردچوبه،پودرسیر،پاپریکا،یکم دارچین وفلفل بزن 

وقتی خوب پخته شده رب روسرخ کن وبهش اضافه کن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید

وقتی مزه خامی رب میده باید ربتو بعداز سرخ شدن پیازت بریزی و ی تفت بدی با روغن تا هم رنگش بهتربشه و دیگ مزه خامی نده

اگرم برای بقیه لعاب دار میشه ربشو کمی بیشترمیریزن شما فکرکنم ابشو بیشترمیریزی و ربت کمه ک ابکی میشه

ربت رو خوب سرخ کن و روغن به اندازه بزارآب زیادی نزار من لپه میزنم قوام وطعم خوبی میده ربع ساعت آخر آ ...

راستی ربتو با پیاز سرخ کن ودرطول پخت چوب دارچین به خورشتت اضافه کن عطر وطعم خوبی می گیره

من سایز بزرگ خرد میکنم مرغا رو قبل سرخ کردن پنج دقیقه تو اب جوش میزارم بجوشه بعد ابکش میکنم . پیازارو بحدی ک خامیش گرفته بشه سرخ میکنم بعد هم مرغارو با ادویه فلفل و نمک سرخ میکنم حسابییییی

بعد مرغارو کنار میزنم طرف دیگ قابلمه رب رو تفت میدم تا خامیش گرفته بشه

اب جوش میریزم بهمراه اوچه زرد خورشتی. از قبل هم لیمو رو تک اب داغ میریزم تا تلخیش برع بعد ابکش میکنم میندازم توش. اگ دوس داشتی هویج و فلفل دلمه هم بریز

ارسال نظر شما


نظر خود را وارد نمایید ...

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز