2777
2789
عنوان

برای2️⃣5️⃣ نفر مهمون شام چی بپزم اقتصادی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9994 بازدید | 213 پست

بستگی به مواد غذایی که تو خونه داری ،داره 

لوبیا سبز داری ، لوبیا پلو ، نهایت ۳ کیلو برنج میخواد ، ۳کیلو هم لوبیا سبز ، میشه برای ۳۰ نفر ، اضافه هم میاد 

سبزی دارین ؟ سبزی پلو با تخم مرغ غذای خوبی میشه 

بادمجون گوجه ، کنارشم سیب زمینی سرخ کرده  با برنج 

خدایا شکرت.
گفتن شب میانمن خیلی خوب می شناسمشون دقیقا زمان شام میان

خب بیان وقتی طرف درجه یک باشه باز یه چیزی یا تعداد کم باشه شما میتونستی سر شب شام بخورین اونا هم هر موقع اومدن تا هر وقت دوست داشتن بشینن بعد هم برن 

سمت ما که این شکلیع نگه از شهر دیگه ای بیان یا خواهر برادری باشن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم داره میگه اقتصادیشما میگی جوجه؟شما با معنای اقتصادی اشنا هستی؟؟

این همه خانم اینجا نظر دادن چه اقتصادی  چه غیره  اقتصادی .ولی این بی ادبی و توهین رو بهم نکردن .هر کدوم با خنده جواب هم رو دادن .ولی ممنون که شما با بی ادبی جواب منو  دادی .خانم اقتصاد دان.در ضمن من با شما نبودم طرف مقابلم اسی بود نه شما که بهتون بر خورده.

گوشت چرخ کرده ارزون بخر چربی قاطیش میکنن گوساله وگوسفندم قاطیه قلقلی کن توخورش بریز

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

کاش یاد بگیریم خودمونو نندازیم واسه شام و ناهار خونه ی دیگران. اول خودمو میگم. والله خونه ی مادرشوهرم هم نمی مونم واسه وعده غذا. الان شهر ما مرغ کیلویی صد تومن شده. درسته مهمان حبیب خداست و برکت میاره ولی مهمانی که به داشته های میزبان قانع باشه. همه دنبال ایراد گرفتن و اینکه وای به ما بی احترامی کردن غذا خوب نبود و...به خدا آدم مدیون میشه. یا هم دیدم بعضی ها طرف رو با اینکه میدونن نداره توی رودربایستی قرار میدن هی میگن کی بیایم خونه تون؟ یه شام به ما نمیدیا...بابا خب شاید دستش تنگه گرفتاره بفهم دیگه

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

قشنگ بخون بعد شروع کن پیشنهاد دادن

اونش به خودم ربط داره نه شما .تو همه چی اینقدر راحت دخالت می‌کنی و میپری وسط برای آیندت بده دختر جون.یاد بگیر تا دونفر دارن حرف میزنن نظر میدن ازت نظر نپرسیدن جواب ندی 

امشب میان به داداشم هم زنگ زدم شریکی قراره بدیمبرنج و خورشت مرغ با بادمجان و هویچ و سیب زمینی سرخ شد ...

کآش مسما بادمجان کرده باشین

یعنی رب انار بهش بزنید اینجوری این غذا با مرغ درسته

ولی خورشت بادمجان با مرغ نداریم