تو این گرونی قراره برن خونه مامانم اینا خودشم مامانم دعوت شون نکرده خودشون قراره برن مثلا عید دیدنی یه وعده هم قراره بخورن چون می دونم چه مدل آدمایی هستن ازشون متنفرم حالا چی بپزیم یه کمی تو خرید وسایل بهشون کمک کنم تو آشپزی هم به مامانم کمک کنم آدم چقدر بی ملاحظه مامانم تازه اعصاب دستش رو عمل کرده هنوز بخیه هاش رو برنداشتن طفلک مامان و بابام خیلی غصه می خورم براشون با خودشون نمیگن بنده خدا چجوری قراره بپزه ازشون متنفرم
عزیزم داره میگه اقتصادیشما میگی جوجه؟شما با معنای اقتصادی اشنا هستی؟؟
این همه خانم اینجا نظر دادن چه اقتصادی چه غیره اقتصادی .ولی این بی ادبی و توهین رو بهم نکردن .هر کدوم با خنده جواب هم رو دادن .ولی ممنون که شما با بی ادبی جواب منو دادی .خانم اقتصاد دان.در ضمن من با شما نبودم طرف مقابلم اسی بود نه شما که بهتون بر خورده.
کاش یاد بگیریم خودمونو نندازیم واسه شام و ناهار خونه ی دیگران. اول خودمو میگم. والله خونه ی مادرشوهرم هم نمی مونم واسه وعده غذا. الان شهر ما مرغ کیلویی صد تومن شده. درسته مهمان حبیب خداست و برکت میاره ولی مهمانی که به داشته های میزبان قانع باشه. همه دنبال ایراد گرفتن و اینکه وای به ما بی احترامی کردن غذا خوب نبود و...به خدا آدم مدیون میشه. یا هم دیدم بعضی ها طرف رو با اینکه میدونن نداره توی رودربایستی قرار میدن هی میگن کی بیایم خونه تون؟ یه شام به ما نمیدیا...بابا خب شاید دستش تنگه گرفتاره بفهم دیگه
دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷
اونش به خودم ربط داره نه شما .تو همه چی اینقدر راحت دخالت میکنی و میپری وسط برای آیندت بده دختر جون.یاد بگیر تا دونفر دارن حرف میزنن نظر میدن ازت نظر نپرسیدن جواب ندی