2777
2789
عنوان

برای2️⃣5️⃣ نفر مهمون شام چی بپزم اقتصادی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9975 بازدید | 213 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این شرایط اقتصادی نباید بی دعوت خونه ی کسی رفت اونم ۲۵ نفر!!!! بعدشم انتظار غذای شاهانه داشت

درسته ولی دیگه باید آبروداری کرد

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

قیمه نثار مرغ ما بهش میگیم نفری دوتا دونه گوشت بنداز با یه خورده پیاز و رب تفت بده بعد اب بریز 

برنجم دم کن یه کم برنج یکم اب خورشت و دوتا دونه گوشت کوچولو یکم برنج بریز روش یکمم از برنج و زردچوبه و زعفرون بزن مثلا زرد شه بریز روش خوشگل میشه 

اخه یه سریا درک ندارن تو این گرونی مهمونی چیه 

اگه بازم نتونستی شرایطش نبود ماکارانی استانبولی چیزی کوفت کنن برن

زندگی قشنگه ولی ب من چ😓🌹
ابرو داری رو اینا باید بکنن که مادر خونه مریضه و ۲۵نفر واسه شام میرن حتی بخوای نون پنیر بدی هزینه اش ...

دیگه چاره چیه وقتی طرف درکی نداره

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

زرشک پلو با مرغ؟الان مرغ کیلو چند تومنه شما خبر داری؟

عزیزم یدونه مرغ بخرریش ریشش کن بایدونه فلفل دلمه ودوتاسرپیازونخودفرنگی یالوبیاهرچی که توخونه داریدقاطی کن بزارلای برنج باشربت دوغی چیزی یه کلم وگوجه ودوتادونه خیارسالاددرست کن بزارجلوشون قیمه وایناگوشت زیادمیخواد

با 7 8 کیلو مرغ میتونی 25 نفر رو جوجه بدی

مرغ منجمد کیلویی 60 هست

میشه حداکثر 480

نصف کیسه برنج هم بسه برای این تعداد هندی بزار میشه 300 تومن 

تا اینجا 780 

220 هم برو پیاز و ابلیمو و.....  بخر و باقی مخلفات

به نظر با 1 تومن به 25 نفر غذا دادن خیلی اقتصادیه  

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍