2777
2789
عنوان

دلیل علمی اینکه مردها بی وفاترن

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 24 پست
عزیزم بهش میگن هورمون عشق. عشق مادر و فرزند هم بخاطر این هورمونه.

اگه عشق مادر و فرزند بخاطر این هورمونه پس چرا پسرها مادرشون رو خیلی دوست دارن گاهی حتی بیشتر از دخترها در حالی ک شما میگین این هورمون در مردها کمتره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

والا بعد سالها درد رنجو بدبختی که از سرم گذشته به این نتیجه رسیدم کلا چیزی به اسم وفا وجود نداره حتی ...

میشه گفت اکثر آدم ها دارن شبیه حیوانات رفتار می کنن. کاملا منفعت طلب و بخاطر همینم هست این مشکلات جامعه. حالا من میگم آدم در درجه اول و پایین یک حیوان بیش نیست، میگن چرا میگم. 

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
در درجه اول حیوانیم؟😐ری.دی ک با این نوشتنت یه مرد زنی رو دوست داشته باشه ربطی به هورموناش نداره عشق ...

عشقی وجود ندارد 

همه انسان ها بر اساس منافع‌شان تصمیم می‌گیرند با چه کسی ازدواج بکنند

احساسات توهمی بیش نیست!

کجا گفته حیوانیم؟ عزیزم قرآن گفته آدم میتونه از حیوان هم پست تر بشه:) ندیدی آیه رو احتمالا. در کل ان ...

اره از این بابت موافقم ولی جسم فقط یه امانته که به ما دادن برای زندگی توی دنیا 

اگه عشق مادر و فرزند بخاطر این هورمونه پس چرا پسرها مادرشون رو خیلی دوست دارن گاهی حتی بیشتر از دختر ...

عزیزم دلیلش همونه که دخترا بابایی ترن! علتش عشق نیست. در رابطه با عقده ادیپ و الکترا بخونید دستتون میاد.

طرفدار حق و عقلانیت.     🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
عزیزم دلیلش همونه که دخترا بابایی ترن! علتش عشق نیست. در رابطه با عقده ادیپ و الکترا بخونید دستتون م ...

باشه میخونم ولی خود شما تو پستی ک ریپلای زدم گفتین عشق مادر و فرزند بخاطر همین هورمون 

دوباره بخونید