2777
2789
عنوان

خواستگار عرب لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 88 پست

من با عرب هایی که اصالتا ایرانی هستن ولی تهران زندگی میکنن در ارتباطم ... همینقدر بهت بگم که دقیقا مرد سالارن ... البته نه به اندازه ی عرب های عراق و ...

بعد من خودم ایرانی ام ، میگفتم محاااله با یه عرب ازدواج کنم 

بعد سااالها پیش یه خاستگار عرب همینجوری واسم اومد و انقدررر اخلاقش خوب بود که فکر میکردم فرشتست ، بهم همش میگفت چشم هر چی شما بگی ، تو زندگی اول نظر شما رو میپرسم بعد به این فکر میکنم خودم چی میخوام 

تو همون برحه مامانم گفت من نمیخوام تو رو به یه عرب بدم ولی من گفتم این با همه فرق داره و قبول کردم 

الان که باهاش ازدواج کردم یه اخلاق هایی ازش میبینم که سوپرایز میشم مثلا الان حاملم میگه اسم بچمو میزارم فلان ... میگم خب نظر من چی میشه این وسط ؟ انتخاب اسم باید به سلیقه ی هر دومون باشه ... تو زندگی کلا همینجوره همش میخواد نظزاتشو به من تحمیل کنه یا میگه باید بیای ۱۴ روز شهرستان خونه مامانم بمونی میگم من حاملم نمیتونم باید غذام خاص باشه و ... زیر بار نمیره 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
من خودم جنوبیم ولی عربا خییییییلی غیرتین

اره بابا بد منو با پوشش آزاد مناسب دیده میگه بعضی ها چشم ناپاک دارن گفتم باید شال سرت کنی

ولم کن بابا تو منو آزاد پسندیدی یعنی چی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من با عرب هایی که اصالتا ایرانی هستن ولی تهران زندگی میکنن در ارتباطم ... همینقدر بهت بگم که دقیقا م ...

واییی عزیزم چقدر سختی میکشید خدا لعنت کنه هرچی مرد زبون نفهم مرد سالار به من گفت طلاق خیلی بده ما طلاق نمیدیم وا مگه اسیر گرفتی مردک

اره بابا بد منو با پوشش آزاد مناسب دیده میگه بعضی ها چشم ناپاک دارن گفتم باید شال سرت کنیولم کن بابا ...

ولی خیییییلی اذیت میشی

بنظر من  کسی ک شمارو بخواد باید با همون شخصیت و پوششی ک هستین بپذیرتون ن اینکه بخواد شمارو تغییر بده

عزیزم یه دختر آزاد باید با یه فرهنگ آزاد ازدواج کنه جوونی و عمرت رو تباه نکن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

خواهرشوهرم شوهر اهل بندرعباس هست نمیدونم عرب حساب میشن یا نه ولی خب ما ازشون بدی ندیدیم آدمای خوبی هستن ۱۶ ساله ازدواج کردن 

خودمون ترکیم اختلاف فرهنگی زیادی ندارن 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
خودت اهل کدوم استانی؟ اعراب یکم مرد سالار هستن

من چندین مورد دوستان عرب زبان دیدم که بشدت معتقد و بل فرهنگ و تحصیل کرده ولی متأسفانه به چند همسری اعتقاد داشتن و دو یا سه تا زن داشتن

متأهل 

شش ماه معاشرت مداوم 

با اطلاع فقط پدر و مادر شما و فقط پدر و مادر آقا پسر 

دو سه تا سفر خانوادگی 

بعد به اون شناختی که میخوای می‌رسی 

همه چیزهایی که راحتی باهاش رو یک پله هم بیشتر انجام بده خیالت راحت بشه 

مثلاً اگر آرایش می‌کنی یکم بیشتر