2777
2789
عنوان

خواستگار عرب لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 88 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خودت خانواده مذهبی نداری 

یا زیادی به خیلی عقاید پایبند نیستی 

ازش دوری کن

چون ما عربا به شدت سخت گیریم و غیرتی شدیدددددد😑

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

وقتی میگی ازاد بزرگ شدی یعنی باید با یکی مثل خودت ازدواج کنی کسی که باهم کنارمیاینمن خودم عربم و مید ...

ما خیلی رفت و آمدی نیستیم خانواده آروم و بسیار کم جمعیتی هستیم و همچنین خودم آزادم ولی خب سالم زندگی میکنم

من بچه اهوازم . اینجا ما خودمون بخاطر تفاوت فرهنگی با قومیت دیگه ازدواج نمی کنیم 

من خواستگار عرب داشتم بابام اجازه نداد گفت تفاوت فرهنگی زیاده 

ولی در عالم همسایگی بسیار مردمان خوب و دلنشینی هستن 

.

ما خیلی رفت و آمدی نیستیم خانواده آروم و بسیار کم جمعیتی هستیم و همچنین خودم آزادم ولی خب سالم زندگی ...

اونا رفت و آمدشون زیاده بسیار مهمان نواز و خوش مهمان هستن . خونه پسرشون رو خونه خودشون میدونن ممکنه مهمان هم دعوت کنندخونه ت کلا ب نظرم گزینه مناسبی نیس

.

اگه خودت خانواده مذهبی نداری یا زیادی به خیلی عقاید پایبند نیستی ازش دوری کنچون ما عربا به شدت سخت گ ...

نه اصلاااا مذهبی نیستم اما انسانیت دارم تعریف نباشه خانوادم اصیل هستن