2777
2789
خب تو ۶ ماه میشه ماهی ۱۰یعنی ماهی ۱۰ تومن را هم زیاد حساب میکنن تو این گرونی ؟

بله ...پدرم ۶۰ میلیون ریخت ب کارتم ورفتم طلا خریدم ...فقط دوسه روز توحسابم بود...یکسال هست یارانه ندارم

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من باردارم با کلی هزینه درمان بدون بیمه با ی شوهر کارگر 

مستاجریم و ماشینم نداریم ی بچه کوچیک دیگم دارم

دهکمونم زدن ۸ بعضیا ی جوری میگن آفرین دولت کارخوبی میکنه میخاد یارانه ی این دهکا رو قطع کنه انگار از ارث بابای ایناس

دولت کی کاری کرده ب نفع مردم باشه اگ راست میگن مال گردن کلفتا و پولدارای واقعی رو قطع کنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

والا بخدا من شوهرم بین ۶ و ۷ و۸ تومن متغیره یعنی ما باید دهک ۲ می‌شدیم خداییش بابام ماشین داره . ...

دولت هست کاریش نمیشه کرد منم حقوقی ندارم فقط پدرم یه ماشین بهم داداه ویکسال قطعه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بیشتر ببینید
کاش میگفتی میزد به حساب طلافروشی که ازش خرید کردی

چه میدونستم بخاطر دوسه روز اینجور میشه و پدرم از خارج کشور به حیابم واریز کرد نمیشد بزنه ب حساب طلا فروش

بیشتر ببینید
یه ماشین و یه خونه که توش نشستیم😂

پس تاجر هستی🤣🤣

بیشتر ببینید
کارت خوان دارید ؟

نه بابا

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بیشتر ببینید

ماهم ۷بودیم قبل عید یه تراکنش داشتیم برای ماشین  رفتیم برای کالا برگ گفت تعلق نمیگیره دیدیم شدیم ۸  فقط واسه یه ماشین اخه 

پس چرا زر مفت میزنن ماشین بالای ۵میلیارذ خونه بالای ۱۵میلیارد و درامد سالانه فلان   ......

دوباره ممکنه کی تغییر بدن؟

شش ماه دیگه

بیشتر ببینید