2777
2789

برنج پاکستانی بعد ۳.۴ روز پختم چیزی نشده.

اگه بو بد نمیده خراب نیست.فقط دیگه زودتر ممکنه شفته بشه نسبت ب اولش

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

[QUOTE=376555553]بزرگ ترین تولید کننده برنج جهان باشی هندی

ایرانی گرونه

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
مگه برنج هندى له ميشه هى قد ميكشه

نمیشه؟ نمیدونم من نپختم

ولی طبق تجربم از برنجای ایرانی له شدن حتمی بود، من خیس هم نکنم باز شفته میپزم😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
[QUOTE=376555553]بزرگ ترین تولید کننده برنج جهان باشی هندیایرانی گرونه

فرقی نداره هندی بخوریم باید اندازه پول برنج ایرانی پول دوا دکتر کنیم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
نمیشه؟ نمیدونم من نپختمولی طبق تجربم از برنجای ایرانی له شدن حتمی بود، من خیس هم نکنم باز شفته میپزم ...

اره برنج ايرانى شفته ميشه 

هندى هر چى خيس كنى قد ميكشه 

مامانم ى بار ريخته بود تو باغچه براى جوجه ها بعد چند وقت اونا نخوردن ،مامانم فكر كردن كرم اومده تو باغچه اون برنجا اندازه كرم بلند شده بود 

من نمیدونم چرا بعضی انقذ حاشیه درست کردن را دوست دارم فقط سوالم این بود خراب شده یا نه من خودم همیشه برنج لنجون استفاده میکنم الان فقط سوال کردم پعه 

عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
اره برنج ايرانى شفته ميشه هندى هر چى خيس كنى قد ميكشه مامانم ى بار ريخته بود تو باغچه براى جوجه ها ب ...

جالبه ها

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید