2777
2789
عنوان

خوشبحال شیرازیا

412 بازدید | 52 پست

من خیلی دوست دارم شیراز زندگی کنم . . کاش یه نفر جایگزین پیدا بشه همسرم بتونه انتقالی بگیره بیایم شیراز.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

مگه چی داره فقط آفتاب سوزانه

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

قبول دارم

هیچ جا شیراز نمیشه🥲

لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه چی داره فقط آفتاب سوزانه

شیذازی نیستی مطمعنا 

لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

شیذازی نیستی مطمعنا

اهل شیراز هستم ولی نرفتم اونجا‌چیزی که دیدمو میگم

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بیشتر ببینید

شیراز عشق است 

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید
الان فصل بهار عالیه. مراکز درمانی خوب هم داره. مردمانش خون گرم هستن

همه جا بهار فصل عالیه 

مگه به آب و هواست اخلاق آدما همه جا خوب و بد داره

بیشتر ببینید

تابستون حتما اومدی 

تابستون آتیش می‌باره از آسمون 

ولی بقیه ی فصلا خیلییی قشنگه

تاریخ نوشتن امضا:اولین روز از بیست ویک سالگیم اینجا مینویسم و دعا میکنم که از این به بعد مسیر زندگی من سرشار از رشد و شادی و تجربیات خوب و جدید باشه و ایمان دارم❤️بیایم به جای تمرکز روی مشکلاروی نقاط قوت زندگیمون تمرکز کنیم به جای ترس و استرس ایمان و امید رو جایگزین کنیم و شاد زندگی کنیم خدا شادی رو دوست داره

بیشتر ببینید

ولی من از شیراز سیر نمیشه 😢🥺 من دلم تنگه واسه کوچه باغاش واسه حافظیه اش واسه خیابوناش

تابستون حتما اومدی تابستون آتیش می‌باره از آسمون ولی بقیه ی فصلا خیلییی قشنگه

تابستون برا ما هم گرمه. شمال غربیم

الان فصل بهار عالیه. مراکز درمانی خوب هم داره. مردمانش خون گرم هستن

از کدوم شهر دنبال انتقالی

ولی من از شیراز سیر نمیشه 😢🥺 من دلم تنگه واسه کوچه باغاش واسه حافظیه اش واسه خیابوناش

شما شیرازی هستین؟

شما شیرازی هستین؟

آره