2777
2789
عنوان

شوهرم هر چی میشه با خواهراش میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه اتفاقا حرف خواهراش ب من نمیگه اما امان از روزی که من بگم چیزی رو نگو صاف میزاره تو دستشون

واه پس زندگی خودشو و تصمیمات و حرفای شما رو قابل اطمینان نمیدونه و اونها رو مطمئن تر دلسوزتر و عاقل تر میدونه ، چند سالته ؟

خدارشکر قهریم یااون جادوگرایا کلا حرف نداریم یا رخت خوابموون واسشون تعریف بود

شوهر من در اون حد نیست حالا یعنی جلو من جرات نداره اما همین که من نباشم بهشون برسه عین آدمی که تخم کفتر تو دهنش ریختن شروع می کنه به حرف زدن

حس بدی دارم نمیدونم چکار کنم دوست دارم خفش کنم راحت شم از دستش

بگو متنفرم از مردایی که لباس مردونه فقط تنشونه اما در اصل خاله زنک و حرف بازن.. یکی دیگه رو که شوهرت میشناسه مثال بزن. بگو خیلی زشته که هر چی تو خونشون اتفاق میافته و در رابطه با خانواده ی زنش میره گزارش میده به این و اون. رو همچین مردی باید تجدید نظر کرد. از چشم زنش افتاده ـزندگیشون خراب شده 

چی؟ 😂😂

فقط و فقط بهش بگو دیگه هیچوقت محرم من نیستی 

تو رو هیچ‌قت محرم زندگیم نمیدونم و مثل بقیه بهت نگاه میکنم و دیگه هیچوقت هیچی برات نمیگم چون یه دهن لقی و مرد زندگی و همراز زندگیمون نیستی 

یه مدت هم هیچی بهش نگو خیلی چیزارو بذار وقتی فهمید خودش بگو گفته بودم هیچی برات نمیگم 

یه مدت طولانی انجامش بده خوب میشه

واه پس زندگی خودشو و تصمیمات و حرفای شما رو قابل اطمینان نمیدونه و اونها رو مطمئن تر دلسوزتر و عاقل ...

من صد تای مثل اونا رو درس میدم عزیزم اما نمیشه جلوش بگی بالای چشمت ابروعه خیلی وابستس

حوصلم نمی‌کشه واقعا چون اشتباهاتش رو نمی پذیره و منو مقصر جلوه میده منم سکوت می کنم و حواسم رو بیشتر ...

واه الان‌مقصر چه جوری شمایی بروش بیار این دفعه همین حرفای دوستا رو بگو و دیگه هم اصلا به غیر حرفای لازم چیزی نگو