2777
2789
اهان اونوقت روانشناس رفتید تشخیص نداد مریضی ایشون پارانوئید داره یا وسواس فکری؟

رفتیم زوج درمانی روان شناس نرفتیم اون گفت باید جلسات رو بیاین پیشم ادامه بدین بمرور خوب میشه نباید عجله کنی چیزی راجب بیماریش نگفت 

رفتیم زوج درمانی روان شناس نرفتیم اون گفت باید جلسات رو بیاین پیشم ادامه بدین بمرور خوب میشه نباید ع ...

زوج درمانی نمیدونم 

ولی ببرش پیش بهترین روانشناس چون شوهرت نرمال نیست اینا غیرت نیست داره عذابت میده و دیدش خیلی بده بهت اعتماد نداره 

شک میکنه گیر میده حتما برو پیش روانشناس و خودشم ببر انشالله حل میشه 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب ایشون نمیتونه سختیای چندسال زندگی رو تو یه تاپیک بگهخلاصه تو چند خط توضیح دادهمن چون تجربشو دارم ...

از همون اول نه میزاشت باشگاه ثبت نام کنم دوست صمیمی داشته باشم حتی الان با جاریم نمیتونم برم خریدی چیزی باهم حتی یبار جای برادر شوهرم موهام کراتین بود اومده بود بیرون داد زدهمونجا جای جاری و مادر شوهر  برادر شوهر نامحرمه خودت رو بپوشون

نه اینا نیست ولی به تمام رفت آمد های من و نوع پوششم و کلاس ثبت نام کردن این حرفا کار دارع

نمیدونم چی بگم عزیزم من شوهرم اصلا به هیچی من توجه نمیکنه بعضی موقع ها میگم کاش یک کم براش مهم بودم یک توجهی میکرد به من. اگر ساعتها با گوشی باشم نمیاد نگاه کنه ببینه چی میبینم. از بس بی توجهی دیدم دوست داشتم یک کم به من گیر بده شاید برای همونه کار شوهر شما به نظرم بد نبود. باورت میشه تو فامیل خیلی به من نگاه میکنن ولی براش مهم نیست. بی حجابم نیستم ولی چهره ام جذابه و همه میگن مرد پسند هست ولی شوهرم براش مهم نبوده. مثلا یکی از اقوام خواستگارم بوده شوهرم میدونه واصلا یک کم نسبت به اون هم حساس نیست مثل ببو گلابی میمونه. به نظرم هر چیزی متعادل باشه بد نیست نه خیلی حساس نه بی تفاوت

زوج درمانی نمیدونم ولی ببرش پیش بهترین روانشناس چون شوهرت نرمال نیست اینا غیرت نیست داره عذابت میده ...

ارع باید بگم بیاد ولی اگه گوش نده چی مگه بگم بابام بهش بگه چون بابام نزاشت جدا بشیم چندین ماهه دارم تلاش میکنم طلاقم بده ولی نمیدع 

رفتیم زوج درمانی روان شناس نرفتیم اون گفت باید جلسات رو بیاین پیشم ادامه بدین بمرور خوب میشه نباید ع ...

خوب نمیشه چون غیرت داره روت دوست نداره کسی با چشم بد زنشو نگا کنه 

توام‌ جدا شدن راهش نیس از اول تحمل کردی الانم بخاطر بچه ات تحمل کن به چیزایی ک حساسه رعایت کن 

ارع باید بگم بیاد ولی اگه گوش نده چی مگه بگم بابام بهش بگه چون بابام نزاشت جدا بشیم چندین ماهه دارم ...

مجبورش کن ب زور ببرش بفهمی تکلیف زندگیت 

تا جایی تجربه کردم زندگی با این آدما سخته خیلی 

نمیدونم چی بگم عزیزم من شوهرم اصلا به هیچی من توجه نمیکنه بعضی موقع ها میگم کاش یک کم براش مهم بودم ...

خب اینجوری هم خوب نیست ارع ولی مثل شوهر منم خوب نیست که همه هوش حواسش به حجاب و آرایش و رفت آمد های منه و شک دارع بهم شوهر شما باز انگار کلا بی تفاوته کلا به همه چیز بی تفاوته تو‌ زندگی ؟

برای همسر شما ک نمیدونم انشالله ک تغییر کنه و دست از بدلی برداره اما پدر ناتنی خودم تا زمان مرگش مامانم رو عذاب داد حتی یک کرم مرطوب کننده ساده نمیذاشت بزنه اگر صورت مامانم برق میزد دست میکشید ببینه کرم زده یا نزده مامانم خیلی دوستش داشت اما اون جز عذاب کاری براش نکرد

زوج درمانی نمیدونم ولی ببرش پیش بهترین روانشناس چون شوهرت نرمال نیست اینا غیرت نیست داره عذابت میده ...

ممنونم این بی اعتمادع کلا تو ذهنش اینه من دارم بهش خیانت میکنم 

ممنونم این بی اعتمادع کلا تو ذهنش اینه من دارم بهش خیانت میکنم

منم این تجربه داشتم رفتم پیش روانشناس گف پارانوئید داره احتمالا البته من شوهرم نبود نامزدم بود