2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه بچه از دو یا سه ماهگی تو شکم حرکت میکنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 63 پست
بله حرکت داره ولی بعد 5 ماه شما احساس می‌کنید زود حالا

اره منم میدونم حرکت میکنه

ولی میگه خودتم باید بفهمی

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم میدونم حرکت میکنهولی میگه خودتم باید بفهمی

ن عزیزم این طور نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
بچه آویزونه از بند ناف و در حال حرکته چون کوچیکه نمیفهمید حتما بچت ریزه هست غذا بخور بزرگ شه

یعنی شما از ۲_۳ماهگی حرکتاشو حس میکردی؟

اولی ۶ ماهگی دومی ۲ماهگی 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
در اصل بچه از اول حرکت می‌کنه ولی چون کوچکه برای مادر قابل حس نیستمن خودم از حدود ۲۰ هفته یا ۱۸ هفته ...

ب من میگه صبح ها قبل از بلند شدن از سرجات ب شکمت نگاه کن مثل ماهی از اینور میره اونور 😯

خب پس چرا همش به من میگه باید از همین حالا حرکتاشو بفهمی

مگه بچه تو شکم شناوره ؟بچه تو رحم که اونم دوازده هفته تازه میاد بالا من خودم چهار ماهگی حس کردم تازه نه حرکت واضح مثل نبض

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40