2777
2789
عنوان

مشهد رفتنمون کنسل شد😭😭😭😭😭💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 55 پست
کدوم شهرین فاصله چقدر؟با ماشین که عالیه الان هوا بهاری کوه و دشت ها سرسبز باباتون سختش بین راه استرا ...

قزوين 

میگه ماشین بنزینش اذیت میکنه بعد پاشم یکم ناراحته سخته براش مامانم بلده ولی خب خیلی ماهر نیست 

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

اتوبوس حتما وی ای پی بوده که گرونه. صندلی هاش راحته.‌با اتوبوس برید

اره وی ای پی

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین الان خواستم بلیط بگیرم قیمت ها فضایی ...از درد دلم خواستم برم نشد

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

توی علی بابا از تاریخ های دو سه روز قبل از حرکت گزینه موجود شد اطلاع بده رو بزن

انشالله جور بشه

ما اینجوری رفتیم پارسال،  ساعت 9 صبح پیامک اومد که ظرفیت باز شده سریع ثبت نام کردیم

فقط قول بده اگه جور شد منو یادت نره دعا کنی یه حاجت مهم دارم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

توی علی بابا از تاریخ های دو سه روز قبل از حرکت گزینه موجود شد اطلاع بده رو بزنانشالله جور بشهما این ...

قربونت عزیزم حتما 

گرفتم از همون علی بابا ولی خیلی استرس داشت😂

قربونت عزیزم حتما گرفتم از همون علی بابا ولی خیلی استرس داشت😂

الهی شکر 

امام رضا دعوتت کرده عزیزم

منو یاد بکنی توی زیارت 

برای حاجتم خیلی غصه میخورم 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

الهی شکر امام رضا دعوتت کرده عزیزممنو یاد بکنی توی زیارت برای حاجتم خیلی غصه میخورم

عزیز دلمییی حتما 

رسیدم انشالله تاپیک میزنم تگت میکنم 😘