2777
2789
عنوان

یکبار برای همیشه به همه‌ی شما معلما

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 33 پست

چون شما فقط خودتو میبینی ولی کسی که معلمه مخصوصا دبیر هست ۳۰۰ تا دانش اموز ذاره و به عینه تجربه کردم وقتی خیلی در دسترس دانش اموزات باشی دیگه میبینی بابت چیز های خیلی ساده و بی اهمیت هم بهت پیام میدن 

یک سوال شما که مدرسه میرفتی به هر حالامتحانات دانش اموز ها یازدهم که بعضیاش نهایی نیست چجوری میگیرن ...

سلام گلم واقعا هنوز هیچی شون مشخص نیست 

چند روز دیگه ثبت نام ترمیم معدل شروع میشه اون موقع باید مشخص کنن که یازدهم رو می‌خوان تو فرجه های دوازدهم بذارن یعنی ادغام کنن توش

یا اینکه بخوان دوازدهم کلا تموم شه بعد یازدهم رو ادامش اضافه کنن.  حتی چند روز پیش یه برنامه فیک همه جا پخش شده بود که اول می‌خوان امتحانات یازدهم رو برگزار کنن یعنی از ۱۵ اردیبهشت تا ۳۰ اردیبهشت یازدهم رو بگیرن بعد از ۱ خرداد باز دوازدهم 

ک خدا کنه هیچ وقت اینجوری نشه چون من خودم نهایی رو به حساب همون تعطیلات بعد از کنکور گذاشته بودم و اگه اینجوری نشه کلا گند میزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام گلم واقعا هنوز هیچی شون مشخص نیست چند روز دیگه ثبت نام ترمیم معدل شروع میشه اون موقع باید مشخص ...

سلام عزیزم ممنونم

هم ایرانم هم ویرانم هم درسهایم را نمیخوانم. خدایا اگه بمن هزار میلیارد پول بدی بحال تو فرق نداره ولی برای من داره پس لطفا بده 🤣😔🎀

چون شما فقط خودتو میبینی ولی کسی که معلمه مخصوصا دبیر هست ۳۰۰ تا دانش اموز ذاره و به عینه تجربه کردم ...

من راجب چیز بی اهمیتی پیام ندادم مریض بودم اون روز براشم گواهی بردم راجب این پیام دادم که خودشون گفت مستمرت کم میشه اگه امتحان ندی منم همینی که تو تاپیک هستو گفتم براش!!من پدرم معلمه اونم روزی هزار تا پیام از طر ف دانش آموزانش میگیره اما همیشه می‌زاره آخر شب جواب تک تکشونو میده من الان ۱ ماهه تو استرسم برای ی تاریخ امتحان! درست نیست من کلی استرس نهایی و کنکورم دارم ی جواب آره یا نه حال منو خوب می‌کنه انقد سخته؟ بپذیرید که جواب دادن سی ثانیه هم نمیکشه نمی‌دونم چرا به شما برخورده حتما خودتونم معلمین و چنین رفتاری دارید و من فقط خودمو نمی‌بینم من ی دانش آموز کنکوریم دیگه مدرسه نمیریم باید بدونم اجازه میده بیام امتحان بدم یا نه همین🤨

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید