mha_mha مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 عنوان کراشمو دیدم محل سگ به هم نزاشتیم | مشاهده متن کامل بحث + 872 بازدید | 63 پست 😂زیباسمنم محل سگ نزاشتماومد داخل سلام کرد به همه من دیگه سلام نکردمبعدشم که هیچیزیر لب جوابمو میداد🙄🙄🙄🙄🙄🙄عجبافامیلیم* خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن 1404/01/05 | 09:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 منم یه کراشی داشتم فامیل بودمن سلام علیک گرم میکردم اون کلا بلد نبود جواب بدهاز یه جایی به بعد دیگه ... ماهم قبلا خوب بودیمالان نهنمیدونم فک کنم خواهراش بهش خط میدن بقولادیگه ولش کردمنمیگم فراموش کردم و …ولی نسبت به قبلا بهتر شدم خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
نیلماه229 عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 4399 😐من واقعا بدبختمچون خالم وشوهر خالم طلاق گرفتن خونه مادربزرگم هستهررررر دقیقه میبینمشکلی اسرار کردم ... اونها جداشدن چیکاربه توداره
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 کار خوبی کردی دوماه پیش هم همینکاروکردم خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 اونها جداشدن چیکاربه توداره من مامانم وقتی میایم شهرستان میاد پیش مادرش خباینم خونه مادربزرگمهاصلا نمیخام ببینمش خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
دختر_بچه عضویت: 1403/07/15 تعداد پست: 753 😐من واقعا بدبختمچون خالم وشوهر خالم طلاق گرفتن خونه مادربزرگم هستهررررر دقیقه میبینمشکلی اسرار کردم ... 😂😂 من دیشب دیدمش به همه دست دادم هول شدم همین که میخواست دست بده رفتم سمت یکی دیگه دلم براش سوخت😂🥲
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 کراش چیه دیگه واقعا نمیدونید یا دارید تیکه میندازیم که گور بابای کراش؟😕😂 خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 😂😂 من دیشب دیدمش به همه دست دادم هول شدم همین که میخواست دست بده رفتم سمت یکی دیگه دلم براش سوخت😂 ... 🤣خواهر چیکار میکنیعذر خواهی چیزی؟اشکال نداره پیش میاد خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
فرشته39 عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 8605 چقدر بده فامیل کراش باشه🤦♀️ولی در کل این کارا بسشتر جلب توجه میکنه عادی باش
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 چقدر بده فامیل کراش باشه🤦♀️ولی در کل این کارا بسشتر جلب توجه میکنه عادی باش عادی تر از این؟اگرم سلام دادم زیر لب بوده هیچوقت نمیتونم بلد بگم سلامدیگه حالا چیزی نگفت منم چیزی نگفتم خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن
mha_mha مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 5718 به پشمت دقیقا خدایاشروعسخننامِتوست وجودمبههرلحظهآرامِتوست . . .💗زناینده ممدهستم😍😂(ولیخبشماهمونحالرودرنظربگیرید)😂طرزحرفزدنشمانشانهشخصیتشماست،پستوهیننکن!🌱اگرامضامومیبینیبرایرسیدنبهشبرامصلواتبفرست.💙 بیشتر ببینیدبستن