2777
2789
عنوان

به نظرتون من تو این مورد وظیفه ای دارم همش عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 48 پست

نه بیکاری مگه دخالت کنی هرچی باشه برادرشوهرته اینو نگیره یکی دیکه رو باید بگیره تو نمیتونی به همه بگی این گذشته ش فلان بوده ک آخرشم تو توی خانواده اینایی فک کن بفهمن تو گفتی طرف نه گفته دیگه میتونی باهاشون زندگی کنی

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چکار داری مگه ازت آمده بپرسه چجور با اون خانم آشنا شده حتما با اونم بوده در کل شاید دیگه این کارا رو ...

دو تا حرف خیلی سنگین زدی که واقعا ناراحت کننده است یکی اینکه حتما با اون دخترخانم هم رابطه داشته من از این مورد آگاهی ندارم، و دومی اینکه حالا که با شوهر من برادره شوهر منم ممکنه قبلا اهل این کارا بوده، خیلی از حرفتون ناراحت شدم

اگه دختر اینطوری بود میگفتی؟ 

ما همین موقعیت بودیم دگ چیزی نگفتیم چون نخواستیم باز چیزی شد از چشم ما ببینن 

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی📌چند تا تریک اقتصادی😊 اولا چندجا قیمت بگیرید مثلا یه شیشه گلاب یجا ۱۲۰ یجا دیگه همون مارک ۷۰ روش هم قیمت نزده ، نون تست رو از نون فانتزی ها بگیرید شیر محلی از لبنیاتی بگیرید و خودتون ماست و پنیر درست کنید ، هر چیزی که تو کافه و رستوران میخورید تقریبا دو برابر هزینهٔ وقتی میشه که خودتون درست کنید ، لباس ( و حتی المقدور هیچ چیزی) آنلاین نخرید تو مغازه هم همیشه اول قیمت بگیرید و رسید هم بگیرید همونجا بخونید ،خریدهایی که هر ماه دارید رو از قبل بنویسید تا حواستون باشه بیشتر از اون مقدار خرج نکنید یا اینکه تو یه کارت مقداری که لازم هست بریزید ، پول زیادی با خودتون نبرید تا تحت تاثیر تبلیغات هوس خرید نکنید. طب سنتی هم یه راه صرفه جوییه داروهای گیاهی مثل قطره پرسیکا و ایبروگل و ویتاگنوس قیمت مناسب و شفابخشند.برای ریزش مو نخوداب توصیه میشه برای خشکی و موخوره روغن بنفشه. دستور دین ناشکری نکردن و صله رحم هست سال ۹۸ یه خامه ۴هزار تومن بود الان شده ۴۰ت همون موقع هم ما ناشکر بودیم الان بدتر شدیم. تجملات رو کنار بزاریم یه دکتر روان شناس میگفت اگه بدونیم ارتباطات چقدر خوبه با همون چای تلخ هم میشینیم تو راه پله تا دو دیقه همو ببینیم. چند تا غذای مفید خوشمزه پکوره، کوکوسبزی،راتاتویی، اشکنهٔ کشک،ناگت سبزیجات،دوپیازه،گراتن ذرت، فلافل،میرزاقاسمی، چندتا محصول ایرانی خوب: کرم مرطوب مدیلن (برای پوست چرب) کرم مرطوب کودک درمنجلین لیپ بالم دافی.💗اهدای عضو باارسال کدملی به ۳۴۳۲گزارش موارد کودک آزاری،همسرآزاری و ... تماس بااورژانس اجتماعی۱۲۳یامیتونیدبه روان پزشک ویژگی های فردروبگیدشاید قرص تجویزکرد.شکایت ازگرانفروشی۱۳۷ تعزیرات.شکایتازپزشک متخلف تماس بانظام پزشکی شهرتون(لطفااگه مورد تعرض پزشکی قرار گرفتیداین مورد روحتماانجام بدیدفقط تلفنی نام دکترروبگید) اطلاع از وضع جاده ها تماس با ۱۴۱ emtehanejabr.blogfa.com

بیشتر ببینید
خانمی میگم مشکلت حل شد؟ خونوادت دیگه میان خونت؟متاسفانه حدود یکساله خونوادم نمیان خونه من بخاطر اخلا ...

بله خداروشکر، روز سال تحویل شوهرم به داداشم زنگ زد و کل قضیه رو گفت قرار شد داداشم واسطه بشه مادرمو راضی کنه برای اومدن، خود شوهرم همون روز به مادرمم زنگ زد هم برای تبریک عید هم برای عذرخواهی، قراره عید فطر انشالله بیان

اگه دختر اینطوری بود میگفتی؟ ما همین موقعیت بودیم دگ چیزی نگفتیم چون نخواستیم باز چیزی شد از چشم ما ...

نمی دونم شاید حداقل به شوهرم می گفتم، مورد شما الان زندگی خوبی دارن؟

اسی سری که درد نمیکنه چرا میخوایی دستمال ببندی؟

دنبال دردسری مگه؟

شاید پسره خودش به دختره گفته این موردو

پسرا جوگیرن دوست دارن از گذشتشون حرف بزنن

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
بیشتر ببینید
نه بیکاری مگه دخالت کنی هرچی باشه برادرشوهرته اینو نگیره یکی دیکه رو باید بگیره تو نمیتونی به همه بگ ...

به اینم فکر می کنم میگم بالاخره که میخواد با یکی ازدواج کنه ولی حس می کنم برای آسودگی وجدان خودم اینو میگم، کاش اصلا از ازدواجش اطلاع نداشتم

دو تا حرف خیلی سنگین زدی که واقعا ناراحت کننده است یکی اینکه حتما با اون دخترخانم هم رابطه داشته من ...

منظورم اینه که با اون دختر خانم که میخواد بگیرش دوست بوده واشنا شدن وهمو میشناسن

در مورد همسر خودتم منظورم این بود که برادرن شما که از گذشته همسر خودت کاملا آگاه ومطمعن نیستی ممکنه اونم مثل برادرش بوده یا نبوده باشه والان داری زندگی می‌کنی اونا هم شاید زندگیشان بشه با حرف شما به هم بخوره این رابطه 

اینجا مجازی هست نمیشه منظور رو رسوند سو تفاهم میشه گاهی 

به هر حال دخالت نکن اگرم کاری کرده شما که از همه چی رابطه های مطلع نیستی ازت پرسیدن هم بگو نمی‌دونم ازدواج با برادر شوهر فرق داره من بدی ازش به خودم ندیدم شما خودتون میدونید 

بعدم شما تو اون خانواده هستید یک وقت کسی بشنوه حرفی زدی برای خودت بد میشه  

نه عزیزم به شما ربطی نداره

اگه به شما باشه، هرزنی که تو زندگی برادر شوهرت بیاد ، احساس وظیفه کنی، این بنده خدا تا اخر عمر مجرد می مونه و گناهش بیشتر و بیشتر میشه

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️