2777
2789

منم مشکل مشابه با برادرشوهرم داشتم

انقدر رفتارش بد و‌نگاهش کثیف بود که حالم بد میشد

خدا رو شکر ازدواج کرد، زنش جمعش کرد مرتیکه لاشی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

باید مستقیم بگه به شوهرش وگرنه بعدش تمام کاسه کوزه ها سر خودش میکشنه میگه چرا از اول نگفتی پس تو هم ...

نحوه  گفتن مهمه...

که حساسیت منفی ایجاد نکنه ..

مثلا بگید 

نمیدونم چرا به این آقای ... یه موج منفی و حس بد دریافت میکنم یه جورایی ازش متنفرم همینجور بیخود ...

هیچی بیشتر میگی اسی بیشتر مطمعن میشم بگم‌سکوت‌کن آخه بردار به ناموس داداش چشم‌داره شوهرت داغون میشه هر اتفاقی ممکنه بیوفته مجبور ب سکوتی خودت تنهایی باید چاره‌کنی

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

بله دقیقا منم جوری رفتارمیکنم انگاروجود نداره

مطمن باش خدا هواتو داره

و جوری میشه ک ارامش میگیری

از زندگیت محو میشه وجود نحسش

پشت هر شر و مصیبتی یه خیریتی نشسته

من جوری بود ک پنج نفر طرفدار سرسخت داشت این خانوم از مامان و خواهرم بگیر تا کل فامیل

جوری شد همه فهمیدن ذاتشو 

فقط صبور باش بقیش بده دست خدا

نحوه گفتن مهمه...که حساسیت منفی ایجاد نکنه ..مثلا بگید نمیدونم چرا به این آقای ... یه موج منفی و حس ...

بعد از همسرتون بخاید کمتر و یا اصلا ارتباط رو باهاشون قطع کنید...

خودش متوجه میشه...

هیچی بیشتر میگی اسی بیشتر مطمعن میشم بگم‌سکوت‌کن آخه بردار به ناموس داداش چشم‌داره شوهرت داغون میشه ...

پدران خودمونو میبینیم اینارو میبینیم تعجب میکنیم پدرمن ناموس مردم رو ناموس خودش میدونه انقدی که انگار همه خواهر ش یا دخترشن و روشون غیرت داره

لایک نکنید .توروخدا 
من اگه بودم تو جمعی که اون اقا باشه نمیرم خیلیی محبور باشم برم سلام نمیکنم باهاش

منم اصلا صحبت نمیکنم مثل دوتاغریبه حتی خونه مادرشوهرم نمیرم سراین قضیه ام کلی بحث دارم باشوهرم

هیچی بیشتر میگی اسی بیشتر مطمعن میشم بگم‌سکوت‌کن آخه بردار به ناموس داداش چشم‌داره شوهرت داغون میشه ...

نه 

سکوت رو قبول ندارم ...

باید اگه تونستی با یه روانشناس درمیون بذاری بهتره..

منم اصلا صحبت نمیکنم مثل دوتاغریبه حتی خونه مادرشوهرم نمیرم سراین قضیه ام کلی بحث دارم باشوهرم

بحث کردن و ... بهتره... تا دیدن اون بی همه چیز ... که ویران میکنه چند تا زندگیو...

خب بلاکش کن اگه شمارش داری به نظرم به شوهرت بگو اکه برادر شوهرت از اول ماجرا بدونه بهتر تا بعد بخای مقصر شناخته شی