2777
2789
عنوان

خدایا یعنی بیشعورتر از شوهر منم هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2855 بازدید | 104 پست

حالا اون قسمتش که برا مامانشم کباب میگیره بد نیست ولی این رفتاراش که خودش میشینه کباب میخوره واقعااااا بیشعوریه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دهن روزه ،چجوری فحش بدم الان😑

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
بیشتر ببینید
چه آخرت وحشتناکی برای خودش داره درست می کنه

دقیقا

فشار قبرررر

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید
دیگه خودمونیم ما هم یوقتایی یه حرکتهایی میزنیم حرص مردارو در بیاریم.

اخه هر چقدر هم حرکت بزنیم کارش خیلی بد بوده بچه هاشم کوچیکن یه وقت چشمشون میمونه 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

چقدر بی شخصیته!!! این آقا اصلا روزه نیست با این طرز رفتارش

بهش بگو بیخود گرسنگی و تشنگی رو تحمل نکن چون بعید میدونم روزت قبول واقع شه. 

امام علی با یدونه خرما یک کاسه شیر روزه میگرفتن!! پیکار و جنگ و کار شدید هم داشتن با دهان روزه!!!

شکم اینقدر مهمه که زن و بچه رو میزاری میری  تنها کباب کوفت میکنی!!! خدا بهتون کمک کنه با این اخلاقش که خودخواه و زرنگ و بیخوده واقعا!!