2777
2789
اون اقا زنگ میزنه برم شرکتشون کارکنم؟وضع مالیمون چجوری میشه؟

نه

بفکر کاری دیگه باش

اگه بری کاری رو حرفه ایی یاد بگیری

میلیارد تو کارتت پول داری

استخدام و شرکت رو بیخیال شو

ولی نعمت و سرورم امام رضا
صرفا یه حسه خودتو انقدر ناراحت نکنند لطفاً فکرم نکن بهش هرچی صلاحته همون میشه خدا برای بنده هاش بد ن ...

جواب بدی برات صلوات میفرستم 

اونی که مدنظرمه رشته ای که میخواد مدرسه ای که میخواد قبول میشه؟باaازدواج ميكنم يا باs؟كدومشون دوستم داره؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا درست در میاد

ماشینشون چیه ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
نهبفکر کاری دیگه باشاگه بری کاری رو حرفه ایی یاد بگیریمیلیارد تو کارتت پول داریاستخدام و شرکت رو بیخ ...

ماشینشون چیه ؟

یا حروف اسمش؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید
صرفا یه حسه خودتو انقدر ناراحت نکنند لطفاً فکرم نکن بهش هرچی صلاحته همون میشه خدا برای بنده هاش بد ن ...

ایا با  n. ازدواج میکنم؟ یا با. A.؟ 

در اینده دانشگاه چی میخونم تجربی ام؟ 

رنگ لباسم یا ماه تولدم یا فصل 

چراش پیش خودته من ج بدم

خب اخه بمن علاقه نداره اونجوری.

خودم خوشم میاد .بیرونم منو میبینه نگا میکنه .اما گویا علاقه زیادی نداره بهم ...که بیاد جلو

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه