2777
2789
عنوان

به زور میخوان شوهرم بدنننن

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 48 پست
پشیمون و دلتنگ اکسم نمیشم؟

اکسته ، میفهمی؟ با وجود اینکه شبیه مارمولک پشت کنتوره ولی تورو نمی‌خواد ، متوجهی ؟, 

یجا میخوندم ک می‌گفت ادماییکع به نفعمون نیستن ، خدا مهرمونو از دلشون بیرون می‌کنه 

می‌دونم دوسش داری 

ولی تو حتی اگه خواستگارتو رد کنی ، ب اکست نمی‌رسی 

اونو یه آدمی ببین که دوسش داری ولی سهم تو نمیشه 

به این فکر نکن که داری بین خواستگارت و اکست یکیو انتخاب میکنی 

تو توی دوراهی نموندی!اکست برا تو نیست و تموم شده 

حالا میخوای زن این بشی یا سینگل بمونی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پشیمون و دلتنگ اکسم نمیشم؟

ببین منم چنین موقعیتی برام پیش آمده' بخاطر اینکه دلم پیش اون بود جواب رد دادم،چی شد؟!آیا برگشت نه ،الان میفهمم چه اشتباهی کردم 

شما هم باید کاملا از ذهنت پاکش کنی ،چون شخصی که وارد زندگیش میشی با هزار و یک امید میاد سمتت و از نظر من نامردیه دلت جای دیگه باشه'شما هم منطقی فک کن ببین میتونی فراموشش کنی ؟میتونی طرف مقابل رو دوست داشته باشی'من امیدوارم اگر به صلاحته بتونی و ازدواج کنی و چند سال بعد بخاطر تصمیم درستت خدارو شاکر باشی

قیافش چطوره.؟

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️

اکسته ، میفهمی؟ با وجود اینکه شبیه مارمولک پشت کنتوره ولی تورو نمی‌خواد ، متوجهی ؟, یجا میخوندم ک می ...

👏👏👏بهترین راهنمایی رو شما به اسی کردی،کاش همه ی دوست مثل شما تو زندگی داشته باشن و ازش مشورت بگیرن 

ببین الان اوکی نده به خواستگارت 

طولانیش کن 

بزار تکست یادت بره 

نمی‌دونم چند وقته کات کردی 

ولی دوماه وقت بزار 

حتما استخر و باشگاه برو و هر وز بیرون برو 

تضمینی فراموشش میکنی 

چون اگه قلبت با یکی دیگه باشه و زن یکی دیگه بشی اذیت میشی 

اگه تبلت خواستگارتو اوکی داده 

یکم زمان بخر و تلاش کن برا فراموشی اون 

تمام عکسا و پیاماش و همرو بپاک 

پادکست گوش بده 

و در آخر ارتباطتو با خدا زیاد کن 

اگه اعتقاد داری نماز اول وقت بخون و از خدا بخواه که به راحتی ای خوردن فراموشش کنی

موفق باشی عزیزم❤️

خوبه چش ابرو مشکیه قد بلنده فیسشم خوبه زاویه داره دماغشم نمیدونم عمله یا قشنگه خودش

خب پس همینو قبول کن

نه حالی واسه موندن.   نه پایی واسه رفتن.                           مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی.  🌻هر بلایی بود خدا سرم آورد. این جوون تو اوج جوونی مرد.🏵️