بعدا فهمیدم همه جا تنها میرن تا کسی بچه هاشون رو چشم نزنه
درسته از نزدیک هیچ وقت بچه هاشون رو ندیدم،اما عکساشون رو دیدم....هیچ کدوم خیلی هم جذاب و خاص نبودن
خیلی برام عجیب بود
بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10
بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10
من یه بار یه خانمی بهم گفت نمیترسی بچت چشم کنن بچت خوشگله تو دلم خندیدم گفتم چه حرفا یک ماه بعدش چنان بلایی سر بچم اومد که فهمیدم بله چشم زخم وجود داره
نمیدونم چرا کلا مادرای ایرانی توهم دارن که خیلی بچه هاشون چشم زدنی هستن:/
بعضیا یه کارایی می کنن برای چشم نخوردن بچه مثلا لباس کهنه می پوشونن یا نمی شورنش. یا موهای پسرو بلند می کنن مثل دختر باشه. یا کلی سنگ دعا و چیز میزمی بندن به بچه. تو حرفاشونم هی میگن رفتیم فلان جا چشم زدن بچمو.فلانی چشمش زد. دیگه آدم جرات نمیکنه به بچه نگاه کنه یه لبخند بزنه یه تعریفی بکنه
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.
بعضیا یه کارایی می کنن برای چشم نخوردن بچه مثلا لباس کهنه می پوشونن یا نمی شورنش. یا موهای پسرو بلن ...
وای پشمام چقدر متوهمننننن😕🤣🤣🤣
ممکنه جایی با نظر من مخالف باشی...خیلی طبیعیه ولی خواهشا نظر مخالفت رو با من درمیون نذار !!!! من زیاد اهل مباحثه نیستم ... نظرمو میدم و میرم ... شما اگه مخالفی نمیخوام باهات گفت و گو کنم درباره ش و نمیخوام درباره ش ساعت ها حرف بزنیم...مرسی
جاری منم همینقدر سم بودتا دوسال دخترش فامیل ندیده بودبعد دوسال که رونمایی کسی دیگه مایل نبود ببینتش
وااااای