چشم_درشته مدیر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14425 عنوان عکس امشب مهمونی ک رفتم😐😂 | مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 141 پست چقدر شلخته و خسته و داغونم مهمونی نبود دوستان شب نشینی بود دور هم جمع شده بودیم بعد ی سال خلاصه با این قیافه ی داغون رفتم 😂دل داریم بدین لطفا اینو پست کنم سریع میذارم ک زود بیاد سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن 1404/01/05 | 02:35 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14425 سخته واقعا....نمیره کمپ ترک کنه؟.... ن(: سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14425 اسی بزار شما ک منو زیاد دیدی 😂😁 سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14425 یادم رفته 😂 هستی بذارم؟؟؟ سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
77sare عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 2678 بزار منم ببینم خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭 بیشتر ببینیدبستن
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14425 بزار منم ببینم به روز رسانی شده؟؟؟ سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
77sare عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 2678 به روز رسانی شده؟؟؟ یعنی چی خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭 بیشتر ببینیدبستن
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14425 یعنی چی هیچی گذاشتم سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
77sare عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 2678 عکسم اون شب قشنگی ❤چشات شبیه چشای خواهرمه خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭 بیشتر ببینیدبستن
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14425 قشنگی ❤چشات شبیه چشای خواهرمه فداتشم خدا خواهرتونو حفظ کنه❤❤❤ سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
77sare عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 2678 فداتشم خدا خواهرتونو حفظ کنه❤❤❤ مرسی عزیزم خدا شمارم برای خانوادت حفظ کنه خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭 بیشتر ببینیدبستن
چشم_درشته مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 14425 مرسی عزیزم خدا شمارم برای خانوادت حفظ کنه ❤❤❤ممنون گلی سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡ بیشتر ببینیدبستن
سپیده،قشنگم عضویت: 1401/09/20 تعداد پست: 1468 بازم دیر اومدم🥺 منم😂😂 آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.🛑درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.🛑 بیشتر ببینیدبستن