2777
2789

اول پیش سه تا مشاور خانواده برین هرمشاور هم سه جلسه یک جلسه تنهایی شما و جلسه دوم اون اقا تنها وجلسه سوم باهم بعد صحبت های سه تا مشاور خانواده راحتر نتیجه میرسین ،ازدواج باید واسه خانما براساس عقل عاقلی صورت بگیره نه هیجانی احساسی با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران آشنایی و عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر خودت تا حالا ازدواج نکردی اصلا و ابدا

تو تاپیک های قبل تر ام در این مورد تاپیک زدم چون خودم خم تازگی همچین خواستگاری داشتم و آسیب هاش رو تو همین خواستگاری هم دیدم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

با زنش صحبت کن ببین علت طلاق چی بوده 

منو همسرم جفتمون جدا شده بودیم نامزد سابق من عوضی بود جدا شدم شوهرم گفت نامزد من بساز نبود اما بعداً فهمیدم مشکل از شوهرمن بوده (البته چندسال بعد فهمیدم مشکل از شوهرم نبوده از خانوادش بوده) 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید
اگر کار به مراحل تحقیقات رسید، باید از خود خانم قبلی اش بپرسید. حتما حتما

اونم ۴ تا ایراد میزاره رو این آقا یا برعکس میگه دعا خوندن ما عاشق بودیم...

کلا یکی جدا شده چ آقا چ خانم اون یکی مشکل داشته

اشتباهه محضِ

همینجا چقدررر تاپیک دیدم که اذیت می‌شدن از اینکه تو جمع یهو حرف اون زن قبلی میشده و یا جاهایی میرفتن که میفهمید با همسر قبلیش رفته و تجربیاتی که میدونست شوهرش اولین بار نیست تجربه میکنه و بی محلیایی که بهش میشد چون فکر میکردن اینم مثل قبلیه و همش مقایسه میشده و…

اصلا درست نیست یه خودآزاری واضحه این کار