2777
2789
عنوان

بیاین حس ششمتون رو بسنجین

| مشاهده متن کامل بحث + 4959 بازدید | 581 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قدت بین ۱۶۰تا۱۶۵هستدرونگراییموهات تا کمرتهابروهات پرهچشمات کشیدستوزنت بین۵۳تا۶۰هست

بجز مو و وزن بقیش درست بود😉

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
خیلی اهل ارایش نیست قدش بلنده یکمی وسواسیه موهاش فر درشته رنگ پوستش سفیده کک و مک داره

منم خیلی اهل ارایش نیستم قدمم متوسطه خیلیی وسواس دارم رنگ‌پوست سفید موهامم حالت داره فقط کک مک ندارم

چند سالشه؟

کاربری دست دونفره 🫠

منم خیلی اهل ارایش نیستم قدمم متوسطه خیلیی وسواس دارم رنگ‌پوست سفید موهامم حالت داره فقط کک مک ندارم ...

اونم قدش خیلی ببند نیست 168 از من بلند تره تو نمیتونی یکم منو‌حدس بزنی؟

حالا بهم بگو بنظرت امسال به هدفم میرسم؟

ببین به هدف کاملت حس نمیکنم برسی ولی تا حدودی چرا چون اهداف و رسیدن بهشون رمان بره و اگه مثلا ده پله باشه تو شش پلشو امسال باید بالا ببری 

حس میکنم هدفت کنکورته