2777
2789
عنوان

هرچی خواب میبینم تعبیر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 59 پست
عموی منم سرطان داشت و من تو خواب دیدمجند ماه بعد مریض شد و فوت کرد

من دیگه خواب بد میبینم میترسم. ولی سعی کنید خوابتونو برای کسی تعریف نکنید و حتما صدقه بدین. شنیدم به اب روان هم بگی خوابتو خوبه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
بیشتر ببینید
انگار تلنگره که جلوی اون اتفاق رو بگیریم به نحوری با دقت به رفتار کردارمون ولی به گوشمون نمیره

دقیقا منم وقتی تکرار شد برام همینو حس کردم

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دیگه خواب بد میبینم میترسم. ولی سعی کنید خوابتونو برای کسی تعریف نکنید و حتما صدقه بدین. شنیدم به ...

چند بار به همکارام گفتم الان دیگه میفهمن خواب دیدم ترس برشون میداره

منظورت از پاکسازی چیه؟بحث درگیر شدن نیست یه سری خوابهای تکرار شونده هم میبینم که محیطش فوق العاده تر ...

اینکه دنبال راههای مختلف نرو.

من این تجربیات و داشتم .البته نظر اساتید متفاوته ‌

قشنگم دوش اب و نمک بگیر .

رزماری بخر و تو خونت دود کن و شبها قبل خواب گلاب اسپری کن به صورتت

چند بار به همکارام گفتم الان دیگه میفهمن خواب دیدم ترس برشون میداره

ازین ببعد اصلا تعریف نکن.‌انشالله که خیر باشه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
بیشتر ببینید
اینکه دنبال راههای مختلف نرو.من این تجربیات و داشتم .البته نظر اساتید متفاوته ‌قشنگم دوش اب و نمک بگ ...

گلاب رو امتحان کردم ولی بقیه رو نه

جواب گرفتی؟

دقیقا منم وقتی تکرار شد برام همینو حس کردم

مثلا من یه بار چند سال پیش خواب دیدم یه جایی هستیم یه نفر هی یه چیزی رو پرت میکنه به همه میخوره کسی چیزی نمیگه اون دوباره دوباره تکرار میکنه تا خورد به من 

منم متقابلا پرتش کردم سمت خودش 

و اون به طرز وحشیانه ای دنبالم اومد و در به در دنبالم بود که چرا اینکارو کردم 

فرداش یه شخصی یه کاری میکرد من تحملم تموم شد همون کارو به سرش در اوردم 

نمیدونی چه الم شنگه ای به پا کرد 

منم اون زمان سنم کمتر بود کار به جایی رسید که اومد پیش مامانم 

مامانمم شسته رفتش پهنش کرد رو بند خشک شد 

با اینکه من یبار انجام دادم اون بارهاااا 

خودتو دوس داشته باش❤️
مثلا من یه بار چند سال پیش خواب دیدم یه جایی هستیم یه نفر هی یه چیزی رو پرت میکنه به همه میخوره کسی ...

من خواب جداییم رو حتی دیدم و بعدش اتفاق افتاد

با اینکه سعی کردم تغییرش بدم اما نشد

اعتقادی نداشتم به دعا و طلسم ولی حس میکنم این اتفاق برام افتاده

چرا .میدیدمشونی شب موقع خواب گفتم نیاید دیگه

من ندیدمشون

حسشون میکردم 

فضای خونه تاریک با نور آبی و دیوارای ترک خورده و قدیمی شده بود

حس میکردم خودم تو دنیا تنهام و اونا هم هستن

بگو تو که دیدیشون چه شکلی بودن؟؟

من خواب جداییم رو حتی دیدم و بعدش اتفاق افتادبا اینکه سعی کردم تغییرش بدم اما نشداعتقادی نداشتم به د ...

نمیدونم 

خیلی عجیبه 

یه جوری شدم دلم نمیخواد خوابی که تعبیرش واقعی بشه ببینم

خودتو دوس داشته باش❤️