2777
2789
خیلی حالم بده دلم میخواد زار بزنم🙂

درک میکنم حالتو واقعا🥺 اما گریه هاتو بکن ،جیغ بزن ... ولی صبح خودتو جمع کن . یکم به خودت برس .خودتو خوشحال کن .بعد به اون آقای لوس فکر کن ببین چه بلایی سرش بیاری دلت خنک میشه😌😉 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قدر بی اعصاب در رابطه با دخترم نباشم باهاش دوست باشم و این قدر دورو نباشم

من از ته قلبم می‌خوام دلت باهاش صاف بشه 🥺❤️ مشکلات حل بشه بهترین ها رقم بخوره برات

دورت بگردم تو‌ که‌انقدر به فکرشی چرا باهاش اینجوری میکنی؟🥺

مرسی عزیزم 

عین پیش فرضهام نیستم

جواب میده 

حرف گوش کن نیست 

و درسخون و کتابخونه هم نیست 

و دلسوز من هم نیست 

چه می دونم یه توقعاتی دارم که اون اون طور نیست 

و با هم همش کنتاکت داریم 

و در مقابل رفتارهایش ،مغز منطقی م از کار می افته 

و کودک لجباز و بی ادب همین ش یعنی ده ساله باهاش مشاجره می کنه 

سرت رو درد آوردم ،ببخشید عزیزم 

حالم چون خوش نبود

انشا.. همیشه شاد باشی عزیزم

مرسی عزیزم عین پیش فرضهام نیستمجواب میده حرف گوش کن نیست و درسخون و کتابخونه هم نیست و دلسوز من هم ن ...

الهی بگردم🥺❤️نگو اینجوری من خوشحال میشم حرف دلتو بشنوم شاید حداقل یکم بار دلت کم بشه آروم تر بشی

ولی میدونی مامان منم همیشه راجب من و خواهرم همین فکرو داشت که چرا شبیه بقیه یا شبیه چیزی که می‌خوام نمیشین ...

ولی به قول بابام جایی میشه با بچه ها رفیق شد که قبول کرد اونا شبیه افکار ما نیستن اونا یه ادمایین با افکار خاص خودشون .باور متفاوت حتی ...

مقایسش نکن با افکار خودت اینطوری خوبیاش بیشتر به چشم میاد ❤️ و آروم آروم رفیق بشی حرفشو میفهمی و گرفتم میخونه مطمینم

نمیدونم چرا اینجور میکنه این بود دوس داشتنشاین بود اون حرفای عاشقونش🥲

بمیرم برای دلت🥺❤️

شاید مشکلی براش پیش اومده یا هنوز داغه و عصبانی ...آروم بشه منطقش بیدار میشه میشه همون آدم قبل 

ممنون به نیت شهید عبدالمطلب اکبری هم بخون

کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

بیشتر ببینید
بمیرم برای دلت🥺❤️شاید مشکلی براش پیش اومده یا هنوز داغه و عصبانی ...آروم بشه منطقش بیدار میشه میشه ...

نه چجور تونسته ازم ۱۰ روز بی‌خبر بمونه کسی ک هر روز سراغمو میگرفت

دگ دوسم نداره😔