2777
2789
عنوان

فامیل رو مخ

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست
دقیقا مثل خودتم عزیزم شما هوش ادراکیت بالاست..من که خودم کلا دیگه نمیرم واقعا بخاطر رفتارای احمقانشو ...

وای باورت نمیشه 

ببین ی فامیل داریم حتی دیپلمشم نگرفته بعد باباش میاد تعریف ببین فلان چیزو خریده ببین بچم دانشگاه تهران قبول شده 

باورت میشه توهم میزنن؟ طرف حتی دیپلمم نداره میگن دانشگاه میره 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببینمی گی اگر کسی به من توهین کنه من جوابشو نمی دمبعدم می شینی نشخوار فکری می کنیشما قراره خیلی جاها ...

اتفاقا جدی برخورد میکنم گاهی ولی وقتی صبرم لبریز میشه و خیلی عمیق هم بروز میدم اونموقع 

خب چطور میشه اهمیت نداد به بدرفتاری کسی؟ 

شما خودتون تو چنین موقعیتی چه جوابی میدید؟

اتفاقا جدی برخورد میکنم گاهی ولی وقتی صبرم لبریز میشه و خیلی عمیق هم بروز میدم اونموقع خب چطور میشه ...

بستگی داره

به جزئیات قضیه بستگی داره من که موقعیت دقیقتون رو نمی دونم ولی اگر تعریف کنین شتید بتونم کمک کنم

نه اینکه بعد اعصابت خورد میشه و هیجانی جواب میدی یا ذهنتو درگیرش میکنی. چرا باید برات مهم باشه فقط ب ...

خب همین مهم نبودنه 

نمیتونم مهم نباشه برام 

و واقعا اذیتم میکنه 

بستگی دارهبه جزئیات قضیه بستگی داره من که موقعیت دقیقتون رو نمی دونم ولی اگر تعریف کنین شتید بتونم ک ...

ببین مثلا ما ی فامیل داریم 

طرف حتی دیپلمم نداره حالا من کاری ندارم دخالت نمیکنم به تحصیلاتش ولی دیوونن 

یهو مثلا نشستی میگن بترکه چشم حسود بچم دکتره😑😑 بعد اصلا این چیزی قبول نشده 

یهو میان عکس مسافرتشو نشون میدن طرف رفته کیش میگن رفته انتالیا کلا توهم میزنن😑

بعد بقیه فامیلم تاییدشون میکنن