2777
2789
عنوان

فامیل رو مخ

130 بازدید | 26 پست

دوستان من واقعا همه رو مخمن نمیدونم چرا ولی کلا روحیه ام انقدر حساسه که با کوچکترین بد رفتاری بی اهمیتی و پز دادن و رفتارای چیپ بهم میریزم 

الان رفتیم خونه فامیلمون انقدر رفتارای سمی نشون دادن اعصابم خورد شد 

نمیدونم بقیه چطور کنار میان 

چجوری میتونید بیخیال باشید نسبت به این رفتارا؟

من یا ی واکنش هیجانی نشون میدم 

یا اون لحظه اصلا هیچ جوابی به ذهنم نمیرسه و مثل الان بی اعصاب میشم

شمام اینطورید؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مثل خودتم عزیزم شما هوش ادراکیت بالاست..من که خودم کلا دیگه نمیرم واقعا بخاطر رفتارای احمقانشون فک میکنن اومدن فستیوال انگار مسابقست بعدشم با سوالای تو مخیشون تا مدتها نشخوار ذهنی اوووف دهن آدم سرویس میشه واقعا عید و یلدا برای من مثل کابوسه

خب همینجوری به خونه ی فامیل رفتن ادامه بدهیعنی چی بی اعصاب می شم بنیتو باید بسازیتو الان اگر اوکی نک ...

کجا سر کار انقدر فضولی میکنن یا انقدر نمایشی برخورد میکنن این دو مقوله اصلا بهم ربطی نداره

خب همین توجه نکردن چطور میتونید؟ من خیلی تو جزئیات غرق میشم

خب غرق نشو.چه لزومی داره ب چیزایی توجه کنی ک هیچ تاثیری تو زندگیت ندارن؟

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
شما اعتماد بنفس کافی نداری که با هر واکنش بهم می‌ریزی. رو خودت کار کن خیلی رفتارها ارزش واکنش ندارن. ...

چه ربطی به اعتماد بنفس داره 

بقیه ادما سمی رفتار میکنن مقصرش منم؟

کجا سر کار انقدر فضولی میکنن یا انقدر نمایشی برخورد میکنن این دو مقوله اصلا بهم ربطی نداره

😁😁فکر می کنید

بستگی به محل کارتون داره

البته محل کار تمثیل بود از تحمل افرادی که بالاخره به هر دلیلی لیلی به لالای ما نمی ذارن 

😁😁فکر می کنیدبستگی به محل کارتون دارهالبته محل کار تمثیل بود از تحمل افرادی که بالاخره به هر دلیلی ...

لیلی به لالا پیشکش.من خودم تو محیط کار سمی بودم ..ولی سم تر از فامیل جماعت هنوز ندیدم 

یعنی چی؟شما یجا بری اذیت بشی باز میری؟😑😂

ببین

می گی اگر کسی به من توهین کنه من جوابشو نمی دم

بعدم می شینی نشخوار فکری می کنی

شما قراره خیلی جاها اذیت بشی و بایزم مجبور بشی بری وقتی می تونی مهارت بر خورد جدی و اهمیت ندادن رو رایگان و بدون تراپیست یاد بگیری چرا که نه؟