2777
2789
عنوان

پرونده قتل شیلا شهبازیان افراد حساس و باردار❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره منم تو اخبار خوندم احتمالا اعضای بدنشو برداشتن ، طفلی چه مرگ دردناکی داشته ، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خیلی زییا بود خدا به خانوادش کمک کنه واقعا

خیلی سخته ، خدا واسه دشمن آدمم نیاره، این که ندونی تو غربت چه بر سر عزیزت اومده، از همه بدتر این شایعات داغونشون میکنه، خدا الهی بهشون صبر بده 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
به نظرتون یعنی اینا افراد بزرگسال میدزدن؟

یه پسر ۱۷ ساله هم از دیروز تا حالا تو استان گلستان گم شده، فکر میکنی سخته دزدیدن افراد بزرگسال، سریال فریبا شو رو ندیدی؟ قاچاق اعضای بدن یک تجارت پرسود تو دنیاست، فیلم سینمایی فرشتگان قصاب رو ندیدی؟

یه پسر ۱۷ ساله هم از دیروز تا حالا تو استان گلستان گم شده، فکر میکنی سخته دزدیدن افراد بزرگسال، سریا ...

نه عزیزم. خیلی ترسناک شد الان که گفتین. من فکر میکردن شایعست برای ترسوندن  یعنی جلوی چشم مردم ادم بزرگسال میدزدن خیلی ترسناک.. این سریالا تا حالا ندیدم😥

😎💚🐬
نه عزیزم. خیلی ترسناک شد الان که گفتین. من فکر میکردن شایعست برای ترسوندن یعنی جلوی چشم مردم ادم بز ...

در مورد قاچاق اعضای بدن بود، فرشتگان قصاب که وحشتناک بود، پرستارهایی که در لباس سازمان ملل اعضای بدن بچه های جنگ زده رو میدزدیدند، خیلی خیلی باید مخصوصا مراقب بچه هامون باشیم، دنیا داره جایی واقعا ناامنی میشه برای زندگی، 

در مورد قاچاق اعضای بدن بود، فرشتگان قصاب که وحشتناک بود، پرستارهایی که در لباس سازمان ملل اعضای بدن ...

😨😨😨بر اساس داستان واقعی بود... وای خدا لعنتشون کنه چطوری دلشون اومده چقدز کثیف شده دنیا

😎💚🐬
من فکرکردم شاید این دختره مثلا سوار تاکسی شخصی شده و اعتماد کرده

اصلا اعتماد کردن بنظرم تو این دوره زمونه اشتباهه، دیگه مثل قدیما قلب ها مهربون نیست، نمیگم آدم خوب نیست، هست خیلی هم هست ، اما آدم بدا خیلی بدتر شدن، دل آدم ها از سنگ شده، بیشتر منافع شخصی اولویت داره به چیزای دیگه