2777
2789

بچه ها من رفیقم میخاد ب یکی ک دوسش داره پیام بده ناشناس ازش بپرسه کسیو دوست داره یا زیرنظر داره یا نه!!!

به نظرتون چی بپرسه چی بگه که گارد نگیره همراهی کنه...

مرسی💚

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

•1401/8/6•شروع مـَن و تـو🧚🏻‍♀️💕✨

😂😂 خب وقتی میخواد ناشناس بپرسه دیگه چه نیازی به این مسخره بازیا است 😂🤡🤦🏻‍♀️💔 اگه می‌خواست خودش بپرسه باز منطقی بود می‌گفتیم یه سیاستی به خرج بده، غیر مستقیم بپزسه.. الان که میخواد ناشناس بپرسه دیگه 🤦🏻‍♀️💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر از طریق لینک ناشناسه که راحت بگه من یکیو دوست دارم نمیدونم چطور اعتراف کنم شما که معلومه یکی رو ...

نه اکانت فیک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂 خب وقتی میخواد ناشناس بپرسه دیگه چه نیازی به این مسخره بازیا است 😂🤡🤦🏻‍♀️💔 اگه می‌خواست خود ...

اخه یه بار ریده روش😂😂میخاد مهربانانه تر وارد بشه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مثلا فرض کن یکی پیام بده بگه سلام کسی رو دوست داری کیه

میدونممم معلومه نمیگه

میخاد ی جور بگه ک بفهمه از اطرافیانشه ولی خب ضایع نکنه که کیه...چی بگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونممم معلومه نمیگهمیخاد ی جور بگه ک بفهمه از اطرافیانشه ولی خب ضایع نکنه که کیه...چی بگه؟

اولش لره سلام و احوال پرسی کنه 

بعد یکم شیطنت کنه و اطلاعات شخصیی یارو رو بده که بفهمه می‌شناستش 

بعد پسره که اطلاعات شخصی‌اش رو ببینه یکم کنجکاو میشه یه طرف کیه و فلان بنابراین ادامه میده قطعا بحث رو.

همونجا وسط این جدال به وجود اومده سر هویتش، بپرسه که اره یه بنده خدایی از شما خوشش اومده می‌خواد ببینه شما کسی رو میخواید یا نه.

اولش لره سلام و احوال پرسی کنه بعد یکم شیطنت کنه و اطلاعات شخصیی یارو رو بده که بفهمه می‌شناستش بعد ...

ایولللللل این عالیه😍😍

میشه بازم بگیدددددد..یجور ک ضایع نکنه زیاد نباید لو بره که دوستمه

منم ک متاسفانه تو این چیزا صفرم رفیقمم از من میپرسه😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میدونممم معلومه نمیگهمیخاد ی جور بگه ک بفهمه از اطرافیانشه ولی خب ضایع نکنه که کیه...چی بگه؟

نمیدونم 

اگر اکانت اصلیش رو داره یک بیوگرافی نزدیک یا پروفایل تو سبک پروفایل های خودش بذاره یا مثلا یک تیکه کلامی یک حرف آشنایی 

نمیدونم اگر اکانت اصلیش رو داره یک بیوگرافی نزدیک یا پروفایل تو سبک پروفایل های خودش بذاره یا مثلا ی ...

نداره متاسفانه....رفیقم همش میترسه ی چیزی بگه اون بفهمه که مثلا کیه،،،نباید بفهمه

بعد باز از طرفی میخاد بفهمه یکی از اشناهاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40