2777
2789

قراره فردا برم مهرمو ببخشم حق طلاق بگیرم و جدا شیم ه شوهرم میگه جدا شیم تفاهم نداریم منم بدون اطلاع خانواده میخام جدا شم نمیدونم کار درستی میکنم یا نه ولی من دوسش دارم...  حس میکنم پای کسی در میونه

توهم بالاخره تو اون زندگی تلاش کردی و حق و حقوقی داری

یعنی نمیخاد هیچی بدع؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بگو تو میخوای طلاق بدی چرا توافقی؟ حداقل یه مقدار از مهریه ات رو بگیر

انقد دلم شکسته ک گفتم اصلا ب درک مهریه نمیخام من 40روز نیست بچمو از دست دادم عذا دارم ب جا درکم شروع کرده بگه طلاق بگیریم 

فردا مگه تعطیل نیست؟ هیچوقت هیچوقت کاری رو بدون اطلاع خونواده ت نکن جوری پشیمون میشی که هیچوقت قد راست نکنی

شوهری که طلاق میخواد باید مهریه هم بده مگه از سر راه اومدی که بدون اطلاع خونواده ت طلاق بگیری؟ چرا شماها اینقدر بی عقلین آخه

یعنی طلاق از طرف اونه؟ اگر آره که موظف هست از نظر قانون که یکجا بدون قسطی کردم مهریتون رو بهتون بده ...

چون دوسش دارم میگه اگه طلاق نگیری ولت میکنم میرم مجبور شی 

حتما به سر دفتر بگید همزمان امضای هر دو سند رو بگیره ساده نشید اول شما ببخشید، بعد ایشون بزنه زیرش و امضا نکنه 

ضمنا واسه وکالت در طلاق شما باید برید یه وکیل بگیرید و اون وکیل جای شوهرتون بیاد دادگاه امضا بزنه 

معمولا وکیل ها 10 به بالا میگیرن، کم وکیلی پیدا میشه مثلا 5 بگیره 

هزینه  وکیل رو هم بگیرید از شوهرتون 

انقد دلم شکسته ک گفتم اصلا ب درک مهریه نمیخام من 40روز نیست بچمو از دست دادم عذا دارم ب جا درکم شروع ...

الهی..بمیرم😢مردا چقدر بی احساسن .تازه میگی دوسش دارم ؟ به این راحتی قبول نکن بگو بریم پیش مشاور و...

واقعا تفاهم ندارید؟

انقد دلم شکسته ک گفتم اصلا ب درک مهریه نمیخام من 40روز نیست بچمو از دست دادم عذا دارم ب جا درکم شروع ...

ولش کن بدون طلاق برو پیش خونواده ت یه مدت بمون تا این دوران سخت غم و اندوه سبک تر شه عقلا به کار بیفته. مگه بچه بازیه با این شرایط طلاق بگیری؟ اگه بدون اطلاع خونواده ت بگیری پشیمون میشی حالا هر قدرم ازشون حرف بشنوی