2777
2789
عنوان

بی اجازه رفتم گوشی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 59 پست
میگع عیب ندارد بری تو گوشیم از اینکه یواشکی رفتم ناراحت شد

اگر عیب نداره که یواشکی غیر یواشکی نداره که برداشتم دیگه(البته اینکه خودت هول شدی بی تاثیر نیست بهش میدون دادی که غر بزنه)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه کار زشتی

آبجیم وی پی ان میخاس کنارم نشسته بود گفتم وی پی ان همسرم خیلی خوبه بده واست بفرستم ک رمزو زدم دید.برادرشوهرمم با همسرم  شریکن دوربین مغازه ب گوشی همسرم وصل بود گفت فلانی برنامشو واسه منم بفرس گفت دستم بنده خودت بفرس رمزشو بهش گفت و واسه خودش فرستاد.نگفتم که اونا چک میکنن گوشیشو که.بعدم شما نمیخاد زشت و درست زندگی منو به خودم بگی😌

حالا همین شما خانوما اگه شوهراتون به گوشیتون بدون اجازه دست بزنن طرفو درسته قورت میدین

خیلی کار زشته تو گوشی همدیگه سرک میکشین بیشتر زوجا اختلافاشون سرهمین گوشی گشتناس

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

متاسفانه ع روس ما با این فضولی هاش تو‌گوشی برادرم شر بزرگی درست کرد .شرط میبندم هنوزم دست از کارش نکشیده .مکالمات خصوصی ما رو با برادرم خونده بود .در خالی که هیچ ربطی به اون نداشت .بعدم وانمود کرد همون یه بار بوده و اتفاقی بوده .اره اتفاقی برداشتی اتفاقی رفتی تو پیام رسان اتفاقی زدی رو اسم خواهر شوهر بعدم اتفاقی نشستی کلا خوندی .خودتی ....

بیچاره شوهرت

میدونی چیع 

من دو ساله عقد کردم و تو این دوسال هر بار سر گوشیش رفتم یه چیزی ناراحتم کرده بخاطر همین حساس شدم روش و دوسدارم چکش کنم و اعتمادم رفته بود 

دیگه جدیدا شوهرم خودش کلاا گوشیشو پاکسازی کرده از هر چیزی که منو ناراحت می‌کنه 

دیگه اون روز که چک کردم خیالم راحت شد دیگه واقعا نیازی به چک کردنش ندارم 

می‌خوام بگم مقصر خودش بود نه من

واه واه نداره که چه معنی میده که برای چنین کاری عصبانی شههمین اقا اگر گوشی خانم رو برمیداشت خانم عصب ...

چرا داره .چون اون این کارو نکرده .ایشونه که اعتماد نداره .با اینکه تا حالا چیزیم ازش ندیده ولی خودش میکه شکاکم

چرا داره .چون اون این کارو نکرده .ایشونه که اعتماد نداره .با اینکه تا حالا چیزیم ازش ندیده ولی خودش ...

گفتم اگر میکرد

بالاتر هم گفت که هر بار دیدم یه چیزی بود که ناراحتم میکرد

کلا گوشی چیزی نیست که بخواد چک بشه هر طرف هر وقت دلشون خواست میتونن بردارن

چرا داره .چون اون این کارو نکرده .ایشونه که اعتماد نداره .با اینکه تا حالا چیزیم ازش ندیده ولی خودش ...

میدونی چیع 

من دو ساله عقد کردم و تو این دوسال هر بار سر گوشیش رفتم یه چیزی ناراحتم کرده بخاطر همین حساس شدم روش و دوسدارم چکش کنم و اعتمادم رفته بود 

دیگه جدیدا شوهرم خودش کلاا گوشیشو پاکسازی کرده از هر چیزی که منو ناراحت می‌کنه 

دیگه اون روز که چک کردم خیالم راحت شد دیگه واقعا نیازی به چک کردنش ندارم 

می‌خوام بگم مقصر خودش بود نه من

گفتم اگر میکردبالاتر هم گفت که هر بار دیدم یه چیزی بود که ناراحتم میکردکلا گوشی چیزی نیست که بخواد چ ...

نه نمیتونن چون حریم خصوصی فرده .وقتی هر بار بر میداره ناراحت میشه چرا تجسس می‌کنه.تو گوشی بیشتر افراد چیزایی هست که طرف مقابل اگر ببینه مسلما خوشحال نمیشه .عکس ،مکالمات خصوصی با خانواده یا مکالمات کاری .ببینید داریم در مورد ادمای عادی حرف میزنیم نه افرادی که دایم خیانت میکننا.

خانواده اون پسر یا اون دختر باید بتونن راحت باشن .چرا دایما باید حس کنن مکالماتشون توسط فرد سومی داره خونده میشه ؟؟؟

این اصلا ما چیز مخفی نداریم و ما خیلی صمیمی هستیم نیست .

نه نمیتونن چون حریم خصوصی فرده .وقتی هر بار بر میداره ناراحت میشه چرا تجسس می‌کنه.تو گوشی بیشتر افرا ...

اصلا بحث من خانواده نیست من اصلا کاری ندارم با خواهرش یا مادرش چی میگه اصلا هم برام مهم نیست یکبار نشده راجب این چیزا بخوام تجسس کنم