اگه دوست دارین تو خونه و با گوشی درامد داشته باشین نتورک مارکتینگ رو بهتون پیشنهاد میدم بسته به تلاش و فعالیتتون درآمد هم متغییر هست
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مشاور سلامت میشیم و با زبانشناسی مشکلات افراد رو بصورت تماس تلفنی و از روی زبانش بهش میگیم و بهش پک درمانی پیشنهاد میدیم و پک میبندیم براش و پورسانت میگیریم
مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه
عزیزم نتورکمارکتینگ رومن پیشنهاد نمیکنم.من خودم به دوره رفته بودم برای طب سنتی که زبان شناسی و این چیزا هم توش بود.اول باید خودت خرید بزنی .آموزش که دیدی حالا بدویی دنبال کسی که یا بخوای درمان کنی که بر اساس درمان بهش چیزی بفروشی .که اگه فامیل و آشنا نداشته باشی ازت خرید کنن سود نمیکنی
تو شرق تهران اگه بری فروشندگی و یا حسابداری خوبه.نمیتونم بهت بگم بری فروشگاههایی مثل جانبو یا هر فروشگاه دیگه ای چون دهن سرویسی داره یعنی کاری که تو اون فروشگاهها ازت میکشن به حقوقش نمی ارزه(با فروشنده هاش صحبت کردم البته من ساکن کرجم)
توی همه جا منحرف جنسی هست باید با یکی بری بدونن بی کس و کار نیستی.
قرار نیست چون شما نتونستی موفق بشی حالا به هر دلیلی دیگران هم موفق نشن
اینهمه افراد که موفقن پس از کجا اومدن
همه جور افراد هم توش فعالیت دارن