2777
2789
😁تازه فردا هم سه ساعت باید گشنه بمونی منم تازه دادم ازمایشواز ساعت۹:۳۰شب هیچی نخوردم تا دو ظهر فردا ...

راستی قابل تحمله؟؟ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم بااحترام🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستی قابل تحمله؟؟

من با گشنگیش مشکل نداشتم ،خواب موندم دیر رفتم آزمایشگاه اینش بد بود چون امکان داشت کارمو انجام ندن،اون سه ساعت چون تنها بودم و گفتن زیاد فعالیت نکن واقعا حوصله سر بر بود برام 

من با گشنگیش مشکل نداشتم ،خواب موندم دیر رفتم آزمایشگاه اینش بد بود چون امکان داشت کارمو انجام ندن،ا ...

پودرگلوکزقابل تحمل هس؟؟؟ میشه بگی دقیقا توچندمرحله وچحوری ازت گرفتن؟؟ پودرو چحوری گفتن درست کنی وبخوری؟؟ 

پودرگلوکزقابل تحمل هس؟؟؟ میشه بگی دقیقا توچندمرحله وچحوری ازت گرفتن؟؟ پودرو چحوری گفتن درست کنی وبخو ...

اول که رفتم ازم آزمایش خون و ادرار گرفتن (دکترم چند تا آزمایش برام نوشته بود فقط یکی نبود)

بعد دوتا بطری محلول اماده دادن بهم  که طعم آناناس داشت قابل تحمل بود ,گفتن تو پنج دقیقه بخور بعد بیا زمان بنویسم برات که چه ساعت هایی بیای که سه تا ساعت تعیین کرد برای خونگیری ،هر یک ساعت باید میرفتم ازم خون میگرفت درمجموع چهار بار رفتم برای خونگیری

اول که رفتم ازم آزمایش خون و ادرار گرفتن (دکترم چند تا آزمایش برام نوشته بود فقط یکی نبود)بعد دوتا ب ...

ممنون، شب قبل قرص اسیدفولیک روخوردی یانه؟؟