2777
2789
عنوان

پیامای نامزد قبلی شوهرمو خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 40 پست
خوب میشه به من بگین چه جوری بااین مسأله کناراومدین

شوهر من با همه بود متاسفانه. یکی دو تا نبودن. تا یکی رو میفهمیدم بعدش دوباره یکی دیکه رو میفهمیدم قبلی یادم میرفت. الانم بعد دو سال هنوز دارم دوس دختر قدیم کشف میکنم😂😂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شوهر من با همه بود متاسفانه. یکی دو تا نبودن. تا یکی رو میفهمیدم بعدش دوباره یکی دیکه رو میفهمیدم قب ...

عزیزم بااین که برات خیلی ناراحت شدم ولی خیلی برام اخلاقت عجیبه

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
عزیزم بااین که برات خیلی ناراحت شدم ولی خیلی برام اخلاقت عجیبه

اوایل سخت بود واقعا. ولی باور کن انقد دوس دختر ازش کشف کردم که برام عادی شده. پیاماشم حذف نمیکنه. از۱٠سال پیش پیاماش هست.

اوایل سخت بود واقعا. ولی باور کن انقد دوس دختر ازش کشف کردم که برام عادی شده. پیاماشم حذف نمیکنه. از ...

الان دیگه دنبال اون کارها نمیره

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین
دقیقا انگار داری خودت با دستای خودت خودتو هول میدی از یه جااااای بلند🥲💔

شاید میخواستم رفتار خانواده شوهرم رو برای خودم توجیح کنم که اینا با همه همینجورن نه فقط با من. بخدا فقط واس این. انقد حس ناکافی بودن بهم دادن که یکم پیامای اون دختر تسکین دهنده بود برام. چون به شوهرم گفته بود مگه من چه بدی در حق مادرت کردم که اونجوری با من رفتار میکنه. سوالی که من از خودم میپرسم