2777
2789
عنوان

برای مهریه چندتا سکه به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 42 پست
هرچی خودتون میدونین من تازه نامزد کردم مهریه سکه 200 تا با شش دنگ خونه خانواده ام گفتن و قبول کردن ا ...

من گفتم هر چقدر که تو بخوای با حقوق ضمن عقد 

اونم گفت ۱۰ تا 😂 منم گفتم باشه 

ولی مامان و بابام فکر نکنم اجازه بدن 

All is one 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینک میگن مهریه حذف شده قضیه چیه هر چی من میگم محاله حذف بشه خانواده شوهرم میگن نه حذف شد تصویب شده ...

نه حذف نشده ولی بیشتر از ۱۴ تا مالیات داره مثلا از ۱۴ تا صد یه درصدی از قیمت کل سکه هارو عروس موقع ثبت باید مالیات بده یا از صد تا دویست تا یه درصد بیشتری اینجوری

من گفتم هر چقدر که تو بخوای با حقوق ضمن عقد اونم گفت ۱۰ تا 😂 منم گفتم باشه ولی مامان و بابام فکر نک ...

نه من روز اول به خانواده ام گفت هر شرطی شما بزارین قبول دارم منم خودم بی طرف کردم 😄مامانم گفت من 200 تا سکه با شش دنگ خونه گفت باشه قبول دیگه داخل دفتر بله برون نوشتن و امضا کردن خانواده اش هم اصلا چیزی نگفتن 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫

هرچی خودتون میدونین من تازه نامزد کردم مهریه سکه 200 تا با شش دنگ خونه خانواده ام گفتن و قبول کردن ا ...

احتمالا ایشون تونستن پدرمادرشون رو متقاعد کنن چون پدرومادرها اکثرا قبول نمیکنن 

احتمالا ایشون تونستن پدرمادرشون رو متقاعد کنن چون پدرومادرها اکثرا قبول نمیکنن

خانواده اش اصلا دخالتی ندارن خدایی بعد من صفر تا صد همه چی پای خود نامزدمه

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران🧚💫

یه رنج بگو مثلا از ۵۰ تا ۱۰۰ تاخدایی نکرده اگه بعدا کار به گرفتن مهریه برسه مردا یه راههایی بلدن که ...

دقیقا 

برادر شوهر من شاید ۵سال بیشتر بشه جدا شده تمام حساباش مسدوده از اون موقع ولی مهریه رو نمیده ماشین و هر چیزی هم که بخره میزنه با اسم مامانش

فکر نکنم قبول کنن با وجود خونه البته خودش شاید ولی با شناختی که از پدرومادرش دارم قبول نمیکنن بین ۵۰ ...

اشکال نداره اگه خانواده خوبی هستن کوتاه بیاید ولی نگاه کن از ۱۱۴ شروع کنید بزار ببینید اونا چی میگن بعد دیگه حد‌وسط رو بگیرید که هم‌اونا راضی باشند هم شما .

من خانوادم چند سال پیش خیلی اصرار داشتن رو ۳۵۰ یا ۳۱۴ اما شوهرم رو ۲۱۴ اوکی بود منم جلو خانواده ام موندم و گفتم با ۲۱۴ اوکی هستم هنوووووز که هنووووزه پدر مادرم میگن چرا مهریه ات کم شد منم میگم والا هر چقدرم باشه به کارم نمیاد خخخخ