2777
2789
عنوان

خانما من شاغلم و همسرم هیچی برام نمیخره

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون بسیار ایده ال نگر هستن و حتما کاری با پرستیژ بالا میخوادفروشندگی و اسنپ و…اصلا به رسمیت نمیشناسه

خب وقتی تصمیم به ازدواج گرفتین ایشون چرا مهارتی یاد نگرفته که از طریقش بتونه درآمد کسب کنه؟!

نباید انقد بی تفاوت باشه واقعا نسبت به زندگی مشترک

هزینه ها به عهده ایشون هست نه شما

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

خب وقتی تصمیم به ازدواج گرفتین ایشون چرا مهارتی یاد نگرفته که از طریقش بتونه درآمد کسب کنه؟!نباید ان ...

مهارت تا دلت بخواد رفته از فنی و حرفه ای گرفته

ولی بهانش اینه سرمایه نداره

میگم خب وام بگیر

ماشینتو بفرمش

طلا ببر بفروش

ولی بیفایدس حرفام

انگار این شرایطو دوسداره

مهارت تا دلت بخواد رفته از فنی و حرفه ای گرفتهولی بهانش اینه سرمایه ندارهمیگم خب وام بگیرماشینتو بفر ...

خب عزیزم ایشون ببخشیدا به تنبلی عادت کردن انگار

اصلا این وضعیت جالب نیست، حتما بهش اصرار کنید یه کار و باری راه بندازه، تا کی قراره اینطوری ادامه بده؟!

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

خب عزیزم ایشون ببخشیدا به تنبلی عادت کردن انگاراصلا این وضعیت جالب نیست، حتما بهش اصرار کنید یه کار ...

اره دقیقا به تنبلی و از جیب برادرش جیبش پر بشه عادت کرده

اخه اصلا حرف دیگران براش اهمیت نداره

دوسشدارم ولی خب یکم فرصت دادم به خودم و اون تا بعدش تصمیم درستی بگیرم

حالا ببین من دارم چی میکشممخصوصا روزای تعطیل که همش خونه ایم

خیلی از مردا الان اینجورین نمیدونم چرا.‌بخدا هیچی برای یک مرد بدتر از بیکاری نیست من که نمیتونم اینجور مردارو مرد حساب کنم