2777
2789
عنوان

خانوما چرا عید اینقدر دعوا میشه بین خانواده ها کاش این مشکل حل میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 30 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

والا هی نصف این دعواها مال دید و بازذیده اگه منجر به دعوا میشه کاش هی کسی نره عید دیدنی

مال ماهم همینطور بوده قبل اینکه جایی بریم دعواعه ولی بعدش برگشتنی انقدر شاد و خوشحالیم🤧

دیشب رفتم خانه پدر همسرم ک ای کاش نمیرفتم ب همه بچه ها عیدی دادن جز بچه من انقد ناراحتم ک حد نداره

اعتراض نکردی؟

ش‌هرت چیزی نگفت؟

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.

بخاطر اینکه مردا وقتی بیکار بشن می‌شینن تو خونه یا وسیله ها رو‌ ب توهم تعمیر کا. بودن خراب میکنن یا ب بقیع گیرمیدن 

ی دلیل دیگشم اینکه تو عید همه تو‌خونن بچها دانشجوها هر کی سرکار ..دیگه بیکارن میپرن ب هم عادت ندارن دور هم باشن زیاد

خیلی خستم خواهر با اومدن عید دعوای مادرم با من سر شوهرم شروع شد و قیافه گرفتن های شوهرم شروع شد 💔سر ...

اخ چقدر حس بدیه عزیزم 

ادم روح و روانش داغون میشه 

من وقتی اعصابم خراب بشه،، انگار تو این دنیا نیستم،، 

من از بچگی عاشق عید بودم.اوایل ازدواجم هم دائم مهمونی میگرفتم....خلاصه الان بعد 13سال اینقدر این چند روز اشک ریختم و غصه خوردم که دارم از عید و یلدا متنفر میشم.دارم لحظه شماری میکنم تعطیلات تموم بشه بچه ها برن مدرسه شوهرم بره سرکار دیگه کسی دعوت نکنه... 

من از بچگی عاشق عید بودم.اوایل ازدواجم هم دائم مهمونی میگرفتم....خلاصه الان بعد 13سال اینقدر این چند ...

قبلا عیدا خیلی قشنگ بود.

کرونا گند زد به عید

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
ما که همش دعوا کاریم عید و غیر عیدما رفتیم مسافرت تو خیابون همینجور اشکام میومد دست خودم نبود

الهی بمیرم 

درکت میکنم 

امان از مرد ناسازگار بداخلاق

انشااله این عید به خیر و خوشی تموم بشه 

همه بیفتن رو روال قبل زندگی 

امسال که هر چی فیلم مسافر ها میاد دارن دعوا میکنن😐واقعاً خوشحالم از اینکه عید مسافرت نرفتیم

والا همه جا دعواس 

بخدا تو ماشین میبینم  تو خیابون زن و شوهرا دارن بحث میکنن،، 

دوست و اشنا میگن با شوهرامون قهریم 

تو نی نی سایت دعوا،، 

این عید چقدر دلگیر شد 

والا همه جا دعواس بخدا تو ماشین میبینم تو خیابون زن و شوهرا دارن بحث میکنن،، دوست و اشنا میگن با شو ...

اثر تحریماست 🤦🏻‍♀️😅

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید