2777
2789

دخترعمم و دخترخالم که تقریبا همسن هم هستیم و تفاوت سنیمون نهایتا دو ساله 

همه ازدواج کردن من ۲۰ سالمه و یه خواستگارم ندارم دخترعمم با دوست پسرش ازدواج کرد دخترخالمم تو مسجد ازش خواستگاری کردن

البته اونا خواستگارای دیگه هم داشتن

اونوقت من خواستگار ندارم اصلا

قصد ازدواجم ندارم ولی برام عجیبه که چطور هیچکس پاپیش نذاشته با اینکه ظاهرا معقولم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رفت و آمدمون خیلی کمهصحبت آره تو جگع معمولا مورد توجه قرار میگیرم

خب باید به یه بهونه ای بری تو اجتماع

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

نمیخوام نگرانت کنم ولی از همین الان دنبال چاره باش به فکر درست کردن تیپ یا ظاهرت باش اگه میدونی با یکمی تغییر بهتر میسی حتما انجام بده  من ۲۹ سالمه ، دقیقا مشکل تورو داشتم دختر داییم با وجود کم شنوایی با بهترین ادم ازدواج کرد اما من  اخرشم تو ۲۳ سالگی با یکی از روی اجبار و سنتی ، چون که خاستگار دیگه ای نداشتم ازدواج کردم و ۲۵ سالگی چون معتاد بود طلاق گرفتم و الان چهارسال میگذره اینبار چون سنم بالا رفته خاستگار ندارم .... ظاهرا هم خوبم رفتم پیش دعانویس گفت بختتو بستن راست درستشو نمیدونم ، الان نیاز جنسی دارم ولی رفع نمیشه از استرس ساق پاهام میگیره موهام ریزش پیدا کرده و داغون شدم  به فکر چاره هرجور که شده با عقل و منطق تو همین سن ها ازدواج کن به مامانت بگو همه جا بگه دختر دم بخت دارم .. به روز من نیفتی

ازدواج کردی هم با ادمش ازدواج کنید و اگر نه فایده نداره

اونا خب با کسایی ازدواج کردن که عملا فقط با کت تنشون اومدن خواستگاری و هیچی ندارن

ولی خانواده من قبول نمیکنن که با آدمی که شغل نداره و یه ماشینم نداره حتی 

ازدواج کنم