2777
2789

یاسمین زهرا حلما نازنین زهرا نورا 

حاجیه حُنیَن🌿 دهه هشتادی❤️ خدا  : تابحال چه کسی برای گناهان فراوانش به من امید داشته و من امیدش را نا امید کرده ام ؟ :) خدا میگه بی معرفت برگرد دلم برای صدات تنگ شده مگه نمیدونی من عاشقتم ؟ چرا در موردم بیشتر جست و جو نمی کنی ؟! ( متحول شده😊💚) ره یافته☘️حجابی شده ❤️🌺

بیشتر ببینید
من دوتادختردارم هلن وبارانسومی هم توراهه هنوزاسم نداره شایدگذاشتم ماهلین

عزیزم خدا براتون نگهشون داره و نی نی توندبه سلامتی به دنیا بیان چه اسکای قشنگی انتخاب کردین به هم میان🥹💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسم دخترم آنا به معنای مادر اما همیشه بابام می‌گفت اگرخدابهت پسرداداسمشولقب حضرت علی بزارایلیا خیلی دوست داشت خدابیامرز آناروهم همسرم گذاشت می‌گفت خواهر نداری درعوض مادرکوچولوداشته باش🌺

اسم آناشید رو بخاطر معنیش خیلی دوس دارم ولی از نوشتارش خوشم نمیاد 

معنیش میشه دختر زیبای مادر یا خورشید مادر🥹🫀عاشق معنیش شدم

افرا و الکیا هم قشنگن ولی افرا معنی خاصی نداره الیکا میشه مادر زمین

زندگی پر حیاهوی پوچ

دلم می خواهد یک دختر داشته باشم

دختری با موهای بلند مشکی و چشم های درشت خندان،اسمش را بگذارم "گیسو" و هر وقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم و گیسهایش را ببافم تا قلبم آرام گیرد.

حالا ک فکرش را میکنم دلم میخواهد "باران" هم داشته باشم، دختری لاغرو قد بلند که با صدایی مخملی برایم شعر بخواند

یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم اسمش را بگذرارم "آلما" و موهایش را با شامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش "گندم"را نکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز "گندم" چه اسمی میتواند بگذارد .معلوم است "خورشید"!

اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد و هر صبح ک چشمهایش را باز میکند ببیند خواهرش "شبنم" زودتر از او سماور را روشن کرده "شادی " را بیدار کرده و به "نسترن " رسیده

دلم میخواد در حیاط خانه ام "ترانه"بخواند و "بهار "برقصد ."نگارم " خودش را لوس کند و من به هیچ کدام نگویم ک روز تولد خواهرشان "الهه" مجذوب چشم هایش شده ام

تازه یک "ساقی" هم میخواهم تا سرم را گرم کند و "همدم"تا درد دلهایم را برایش بگویم

"رویا" میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم

دلم میخواهد یک دختر داشته باشم ، دختری که خودم را توی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.

هیچ اسمی توصیفش نکند همه چیز باشد و هیچ نباشد از هر قیدی آزاد باشد و در هیچ ظرفی جا نشود ، رهای رها باشد!

آری ، انگار دلم میخواهد دخترم "رها" باشد...🤍🕊️

مباش در پی آزار و هر چه خواهی کن

من سه تا دختر 

مهسا

نیکا

سارینا 

فشن دیزاینر آینده💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
من همیشه دست بوس پدربزرگمم بابت اسمی ک واسم انتخاب کرده🤩 و تشکر می‌کنم از پدر و مادرم بابت اینکه قب ...

نام زیباتون؟؟

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅