2777
2789
من خودم اصلا راضی نبودم همچنین دوستاماکثر اونایی که فاطمه بودن یه اسم دوم داشتنتو کلاس همه رو به اسم ...

اسامی از قبیل زهرا و فاطمه، با اسامی ایرانی در تضاد نیست. ایران هویت ماست، اسلام دین ما، و ایرانی اسلامی هم فرهنگ ما. 

به عنوان یک فاطمه عاشقشم. پس نمیشه نسخه پیچید. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید
نودلا چطوره🤣🤣🤣

نازنین نودل😂🤣

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من اسامی مذهبی رو هم دوست دارمولی اسم طولانی دوس ندارمسلیقه شما هم محترمه

اسم بچه هام

پسرم راستین

دخترم آوینا 

خیلی تلفظشون راحته ولی معمولا مذهبی ها دوست دارن اینطوری اسم بزارن و من با سلیقه اونا معرفی کردم 

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
خودم دوست دارم تو دلیمو بزارم ارغوان،پسرم میگه نورا و اماااااا شوهرم میگه سدنا.فعلا پسرمو راضی کردم ...

سدنا بعد نورا.ارغوان هم قشنگع هر سه قشنگن اصلن الان منم بینشون موندم😅

نازنین نودل😂🤣

عالی اون وقت راحت میتونی بگی بخورمت الهی🤣😅🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
اسم بچه هامپسرم راستیندخترم آوینا خیلی تلفظشون راحته ولی معمولا مذهبی ها دوست دارن اینطوری اسم بزارن ...

اسم من نفیسه هست مذهبی ها هنوزم رو بچه هاشون میذارن معنیش میشه دختر گرانبها

اسم دخترم نهال

پرنیا هم دوس داشتم ولی حدس میزدم خیلیا بهش بگن پری

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

اسامی از قبیل زهرا و فاطمه، با اسامی ایرانی در تضاد نیست. ایران هویت ماست، اسلام دین ما، و ایرانی اس ...

من خودم تو خانواده مذهبی بزرگ شدم

ولی اعتقاداتم کاملا متفاوته و ترجیح میدادم اسمی

داشته باشم که طبق دین و مذهب و اینا نباشه

بلکه بر طبق ملیت خودم باشه

خودمم واسه بچم همچین انتخابی نمیکنم

شاید بعدا افکار و اعتقادات متفاوتی داشته باشه

من که نمیتونم بزور مجبورش کنم چطور فکر کنه...

اگه دوس داشت عوض کنه مذهبی بزاره

ولی عوض کردن اسمای مذهبی خیلی سخته و بعضی وقتا

نشدنیه. من به آینده بچه فکر میکنم نه علاقه و دین خودم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
نگو منم الان دو دل شدم🤦‍♀️🤦‍♀️کاش تو این تاپیک شرکت نمیکردم😅😅

اگه می‌خواین بین المللی باشه نورا بهتره

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

اسمت چیه الان؟

نازنین

بیشتر ببینید