2777
2789
الکی 😭😭اخه من این اسمو خیلی دوست دارم

نورا زیبا تره

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بچه ها الان تاپیکم تو پر بازدیداس؟چون اولین تاپیکیه ک گذاشتم

تو نظر کرده ای 🤣🤣🤣

من با اینهمه سال سابقه نی نی سایتی یدفعه با دوستام شوخی کردم یه تاپیک فیک زدم بخندیم رفت ت  پربازدیدا آخرش ترکید🤣🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیشتر ببینید
نظر شما چیه ی کاربر گفت نازنین معصومه پیش میاد آدم ب راهنمایی میکنه نظر میده دیگه

نازنین معصومه نظر من دوتا اسم پیش هم زیاد دوس ندارم ولی هر که یه سلیقه ای داره دیگ

من خودم تو خانواده مذهبی بزرگ شدمولی اعتقاداتم کاملا متفاوته و ترجیح میدادم اسمیداشته باشم که طبق دی ...

منم اسمم مذهبیه و دنبالشم عوض کنم 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

قبلنا دوست داشتم دختر دار شدم بذارم لعیا و محیا بعد دیدم عربین چرا اسمای اصیل ایرانی نذارم از طرفی د ...

آره منم فعلا قصد ندارم ولی گفتم واسه بقیه راهنما بشه اونایی که نمیدونن چی بذارن یا دنبال اسمن

من بین اینا موندم:

رز
هانا
دیانا
دایانا
ملورین
آوینا
آریانا
لیانا
جانا
جانان
پرنسا

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید