2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیروز تو پارک چی شد

436 بازدید | 33 پست

چند نفر اومدن و رانی تعارف میکردن به بقیه!!😐بعد جالب تر اینکه رانی ها درشون باز بود! من برنداشتم راستش خیلی ترسیدم! 🥲 آخه چرا باید درشو باز میکردن😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی هم بود که برداره؟؟

واقعا ملت انقدر بی احتیاط شدن؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بیشتر ببینید

اصلا نباید خورد

اونم با این وضع سلامت روانی جوون ها که میبینیم:/

https://t.me/sayarak_822 ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

بیشتر ببینید

چه مشکوک

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بیشتر ببینید