2777
2789
عنوان

خانما این دختره سطحش بالاست بنظرتون و باید به خودش افتخار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 13923 بازدید | 269 پست
خب تو رفتی تو کار سالن اون بجاش رو اموزش زبان و کامپیوتر کار کرده تو دانشجو فیزیو هستی اون دانشجو مع ...

عزیزم من مدرک زبانمو ۱۶ سالگیم گرفتم گذاشتم تو کمد

درامد منم با یه معلم برابر نیست

فیزیو ام با معلمی برابر نیست

سالن من تو یه ماه بالای ۵۰۰ تومن درامدشه برام

حالا قصد نداشتم ریا کنم ولی یه زن معمولی رو به پایینه

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
خب تو رفتی تو کار سالن اون بجاش رو اموزش زبان و کامپیوتر کار کرده تو دانشجو فیزیو هستی اون دانشجو مع ...

تازه عزیزم ماشین پراید و پژوی اونا با ماشین من مقایسه نکن

خیلی حرص میخورم وقتی میبینم با دوتا چادر و حفظ کردن مسجدای محل فرهنگیان قبول میشید با حقوق ۲۰ تومنی فازم میگیرید

اگه تونست بیاد زعفرانیه زندگی کنه اون موقع بال بال کنه

موفق باشی😂

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من مدرک زبانمو ۱۶ سالگیم گرفتم گذاشتم تو کمددرامد منم با یه معلم برابر نیستفیزیو ام با معلمی ب ...

تو سالن آرایشی داری اون آموزشگاه آموزشی 

چه بسا شاید از توام بیشتر دربیاره من در جریان درآمدش نیستم 

تا جایی که می‌دونم تجربی ام بود و شاگرد اولم بود همیشه ولی چون خانوادش همشون کادر بیمارستانن خوشش نیومد 

البته هرکس به نوبه خودش موفقه

تو مدرکتو گذاشتی کمد گویا اون زرنگه داره استفادشو می‌بره 

تو سالن آرایشی داری اون آموزشگاه آموزشی چه بسا شاید از توام بیشتر دربیاره من در جریان درآمدش نیستم ت ...

من نیازی ندارم برم تدریس زبان کنم ۱۵ تومن بزاره دستم

اونم برا روزی گرفتم که بخوام با فیزیوم برم کانادایی چیزی

نه اینکه تو اموزشگاهای زبان تدریس کنم

دانشجوی معلمیو چه به اموزشگاه زدن چقد خنده دار

بیشتر ببینید
تازه عزیزم ماشین پراید و پژوی اونا با ماشین من مقایسه نکنخیلی حرص میخورم وقتی میبینم با دوتا چادر و ...

تو چه میدانی پراید سوار میشه یا کجا زندگی می‌کنه ! 

با شناختی که ازش دارم 

می‌دونم شخصیت داره 

چیزی که تو در چندتا جمله نشون دادی نداری 

از بحث کردن خوشم نمیاد ممنون میشم نظری ثبت نکنی دیگه 

تو چه میدانی پراید سوار میشه یا کجا زندگی می‌کنه ! با شناختی که ازش دارم می‌دونم شخصیت داره چیزی که ...

برو تو توهم بزرگ بودنت بال بال بزن 

بیشتر ببینید
من نیازی ندارم برم تدریس زبان کنم ۱۵ تومن بزاره دستماونم برا روزی گرفتم که بخوام با فیزیوم برم کاناد ...

حداقل اون کاراش بهم ارتباط داره 

چه بسا دانشجو فیزیو و سالن آرایشی مضحک تره  ! 

اون تو آموزشگاهش براش معملما تدریس میکنن خواهر

نه اون به من ربط داره نه تو 

ولی توام حرفت منطقی بنظر نمیاد

حداقل اون کاراش بهم ارتباط داره چه بسا دانشجو فیزیو و سالن آرایشی مضحک تره ! اون تو آموزشگاهش براش ...

من هم کارمو دارم هم علاقمو

اینکه با اون همه زحمت دانشجوی دانشگاه تهرانم خودش جای افرین گفتن داره

ولی اولین بار بود همچین چیزیو به روی یکی اوردم که الکی افتخار نکنه 

بیشتر ببینید
یه سوال،پس چرا واست عادی نیست؟

چی عادی نیست؟

بیشتر ببینید

خوبه عزیزم 

ولی سطح بالا تعریفش یه چیز دیگس

ایشون یه خانم تلاشگر با سطح زندگی معمولیه 

امیدوارم موفق باشه همین که داره تلاششو می‌کنه خیلی ارزش داره از چند حرفه درآمد داره نوش جونش