2777
2789
عنوان

شما بگید با این اخلاق شوهرم چکار کنم خیلی ضایس

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 87 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگم با این وضع جامعه واقعا میشه آروم زندگی کرد

حق داری جامعه بد شده اما برای همه همینه. آرامش یه چیز درونیه اگر بیرون دنبالش باشی هیچ وقت بهش نمیرسی ....

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

بدحجابا میرن بیرون که مردا نگا کنن،،، اینم نگامیکنه عادیه🥲💔

~زنڋگے جوڔیح ۺـבح ڪ برآ شݩآخټ آבمآ بآیڋ زیسټ شݩآسۍ بخؤنیݥ=//:`✓كاربــر جــدید نیستم✓❣️درانتظارنی نی دار شدن❣️

به قول دکتر عزیزی"روانشناس":خانوم ها سمعی اند و تحت تاثیر "گویش"جنس مخالفند و آقایون بصری اند و تحت ...

هر کسی که مدرک تحصیلی داره  کلامش حجت نیست. در ضمن هر روانشناسی از کلمه‌ی کارما استفاده کرد باید مطمئن شد که علم لازم رو نداره، چون این مفهوم در روانشناسی تعریف نشده. 

کامنت شما  رو به هوش مصنوعی گفتم و ازش خواستم از منظر علم روانشناسی و منابع معتبر بررسیش کنه: 

✔ مردان و زنان ممکن است تفاوت‌هایی در پردازش اطلاعات بصری و شنیداری داشته باشند، اما این تفاوت‌ها قطعی و مطلق نیستند.

✔ عوامل جذب شدن به جنس مخالف، فقط به "گویش" و "پوشش" محدود نمی‌شود و طیف وسیعی از فاکتورهای روان‌شناختی، اجتماعی و فرهنگی در این امر دخیل هستند.

✔ مفهوم "کارما" در علم روان‌شناسی وجود ندارد، اما رفتار افراد می‌تواند پیامدهایی در روابط بین‌فردی و اجتماعی داشته باشد.

نتیجه نهایی: جمله‌ای که نقل کردید بیشتر یک تعمیم ساده‌شده و کلیشه‌ای از مفاهیم روان‌شناسی است و به عنوان یک قانون علمی معتبر در روان‌شناسی پذیرفته نیست.

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
هر کسی که مدرک تحصیلی داره کلامش حجت نیست. در ضمن هر روانشناسی از کلمه‌ی کارما استفاده کرد باید مطم ...

حرف هوش مصنوعی هم برای من حجت نیست حتی اگر علم و عقل و همه چیز رو هم بزاریم کنار ،انسان وجدان و اخلاق داره و این چیزا رو خوب میفهمه(آدم خواب رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به...)....

کارما یا هر چیز دیگه ای ....الان منظور حرف اینه هر عملی عکس العملی داره ...اگه با دقت به همون متن کپی شده نگاه کنی حرف منم تو همونه بستگی به این داره که بخوایم اصل مطلب رو بفهمیم یا با کلمات بازی کنیم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...